Foundation_Topbanner.png

Foundation

Foundation udjævner farveforskelle i huden og giver derved din hud et fint ensartet look.  En anden fordel ved foundation, er at den hjælper med at beskytte din hud mod uv-stråling og forurening. Nogle af de foundations du finder i NORMAL har også solfaktor.

Hvordan bruges den?

Foundation lægges oven på din dagcreme. For at få det optimale resultat ud af din foundation, kan du med fordel bruge en primer inden applikation. En primer fungerer på den måde at den udjævner huden og er dermed en god base. I NORMAL finder du også et stort udvalg af primere – fra fx Max Factor, wet n wild, W7 eller Revolution.  Det er vigtigt at din hud er gennemfugtet, inden du bruger primer og foundation. Når huden er fugtig og frisk, vil en foundation blende sig meget bedre ind i din hud, og holde huden flot hele dagen.
Du kan påføre foundation enten med fingrene, med en makeupsvamp eller en børste. Fordel i hele ansigtet, eller på de steder du har brug for ekstra dækning og beskyttelse.

Årstiderne

Det er en god ide at skifte foundation i takt med årstidernes skiften. Det kan være både i konsistens og nuance. Din hud vil ofte være en mørkere nuance om sommeren end om vinteren, og måske foretrækker du en lettere variant, når det bliver lidt varmere.

Vælg den rigtige

Foundation gør din hud ensartet. Kig på din hudtype når du vælger foundation. Har du nogle gange tendens til at fedte i huden, så skal du bruge en foundation der gør din hud mat. Har du derimod tør hud, så find en foundation der er fugtgivende – det kan give lidt ekstra glød til huden, og modvirke at foundation krakelerer.

Hvis du går efter et poleret og fejlfrit ansigt, så brug en mat foundation med høj dækkeevne. Et eksempel kunne være ”Max Factor Facefinity All Day Flawless”. Går du efter et mere naturligt look, så vælg en fugtgivende foundation, som giver mere glød til huden, som fx Maybelline FitMe Foundation

Du kan have forskellige hudtoner flere steder i ansigtet og på kæbelinjen, og det kan gøre det svært at finde en foundation i den rigtige nuance. Prøv en foundation ved at lave en stribe midt på kæben og ned mod halsen. Hvis farven går nogenlunde i ét med huden, har du fat i den rigtige farve. Hvis du har stor farveforskel i ansigtet, så skal du altid vælge en nuance, som passer til farven på din hals.

Et udvalg af foundations, som du kan finde i Normal-butikkerne

Max Factor Facefinity All Day Flawless

Max Factor Facefinity All Day Flawless er et 3-i-1 produkt. Produktet fungerer både som primer, concealer og foundation. Max Factor Facefinity All Day Flawless giver huden en jævn overflade, som en primer gør. Er super effektiv og dækkende som en concealer, og giver finish som en foundation.

Max Factor Facefinity All Day Flawless har solfaktor SPF 20, som giver din hud ekstra beskyttelse mod skadelige UV stråler.

Max Factor Facefinity All Day Flawless Giver et flot mat finish hele dagen.

L´0real True Match Foundation

L´oreal True Match Foundation blender perfekt ind i huden og tilpasser sig din huds struktur. True Match Foundation er uden olie. L´oreal True Match Foundation kommer i mange nuancer, så der er mulighed for finde lige præcis den der passer bedst til din farve og hudtype.

Loreal true match foundation 1.png

Maybelline FitMe

Maybelline FitMe Foundation er en foundation med masser af fugt og passer godt til dig der vil have et naturligt og strålende look. Den passer rigtig godt til normal til tør hud. Konsistensen i Maybelline FitMe Foundation er meget luftig og let

Maybelline foundation fit-me.png (1)

Find hele vores udvalg af foundations i en butik nær dig

Find butik

.. i nærheden af dig