Synes du også vegansk er the new black?

Vegansk er the new black - så skal du være med til at tage springet over i den veganske verden, eller er du der allerede? Hos NORMAL vil vi gøre alt for at hjælpe dig godt på vej, netop derfor har vi valgt at sætte fokus på veganske produkter fra uge 5 til og med uge 8.

I NORMAL har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter veganske produkter: alt lige fra fødevarer til tandbørster, shampoo og cremer.  

Vegansk eller ej, så vil vi i NORMAL, sammen med dig, sætte fokus på en lang række produkter, som er 100 % veganske og 0% dyr. Vi har på kryds og tværs sammensat produkter indenfor vores kategorier, hvor fællesbetegnelsen er, vegansk. 

Der er altså et stort udvalg af veganske produkter, og vi kan sige så meget: der er noget for enhver smag. Vidste du eksempelvis, at vegansk makeup var en ting? Eller håndsæbe for den sags skyld? Bare rolig, det er helt normalt!

Så kom forbi din nærmeste NORMAL-butik for at se vores store udvalg af veganske produkter, eller se udvalgte produkter i nedenfor. Psst! Du må også godt købe det selvom du ikke er veganer.

Se udvalgte produkter herunder

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK