Væmmelig Vinter Web DK

NORMAL hjælper dig igennem den væmmelige vinter...

Den lune juletid er forbi – nu byder vi i stedet den væmmelige vinter velkommen, som er en tid, hvor vi bare går og venter på lunere himmelstrøg.

Hos NORMAL synes vi, at denne tid på året er væmmelig – den er mørk, kold, blæsende og grå! Netop derfor vil vi gerne pifte denne tid lidt op, hvorfor vi har samlet en række varer, som tilsammen giver lidt ekstra kulør på de ellers grå nuancer.   

Hvis du har glemt, hvordan blomster dufter, så har vi samlet diverse hår- og hudplejeprodukter med skønne dufte. Trænger din vinterblege hud til lidt kulør, har vi samlet et udvalg af selvbrunere. Og hvis du synes, du er blevet lidt mere fedt end fit over de søde julemåneder, har vi også samlet et udvalg af fitnessudstyr og proteinbarer, der hjælper dig med at blive fit, så du er klar til de varmere himmelstrøg.

Hvad end du drømmer dig til de sydlige ø'er eller blot er dødtræt af snot, snask og sygdom - så kom forbi din nærmeste NORMAL. Fra uge 2 til og med uge 6 har vi samlet alt det, der gør det nemmere at komme igennem de ellers væmmelige måneder. 

Se et udvalg af vores produkter