Bare rolig, Normal hjælper dig tilbage til hverdagen.

Når du har glemt alt om madpakker. Når du har glemt, hvordan du staver dit eget navn. Når vasketøjet fylder 90 % af gulvarealet derhjemme...

Ferien er snart forbi, men bare rolig, NORMAL hjælper dig tilbage til hverdagen. 

Sommerferien er nemlig ved at være en saga blot for mange. Det er igen tid til at trække i arbejdstøjet og vende tilbage til hverdagen - omend det er arbejdet eller skolen, der må kalde. 

I NORMAL har vi samlet alle de varer, vi mener er nødvendige for at komme tilbage til hverdagen. Det kan være madkassen og drikkedunken til skoletasken, penalhus, blyanter og notesbøger til studiestarten. Det kan ligeså være diverse rengøringsmidler til hjemmet eller blot kaffen til de hårde morgener.     

Fra uge 30 til og med uge 32 har vi i vores butikker samlet et oplæg af nødvendige produkter, der igen får dig tilbage til hverdagen. Desuden har vi nedenfor samlet et lille udsnit af netop disse varer – der er både nogle du kan bruge til skoletasken, nogle til studiestarten, og nogle til at få dit hjem hverdagsklar.   

Mulighederne for at komme tilbage til hverdagen er altså mange. For udover vi har fokus på at komme tilbage til hverdagen i vores butikker, har vi også lanceret Kanal Normal, som er en podcast, der hver måned tager fat i et nyt tema. Denne måned vil vores vært, Julia Lahme, tage fat i temaet "Tilbage til hverdagen". Netop dette tema vil hun diskuterer med Irina Olsen, der bl.a. er kendt som blogger og influencer. Du kan læse mere om Kanal Normal her

Produkter, der får dig tilbage til hverdagen:

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK