Slet ikke klar til hverdagen endnu? Bare rolig - NORMAL hjælper dig…

Når du har glemt alt om madpakker. Når du har glemt, hvordan du staver dit eget navn. Og når vasketøjet fylder 90 % af gulvarealet derhjemme...

Ferien er snart forbi, og for mange er det igen ved at være tid til at trække i arbejdstøjet og vende tilbage til hverdagen – hvad enten det nu er arbejdet eller skolen, der kalder. Men bare rolig - NORMAL hjælper dig sikkert tilbage til hverdagen!

I NORMAL har vi et stort udvalg af de varer, som vi mener er nødvendige for at komme nemt og bekvemt i gang med hverdagen igen. Det kan fx være en ny madkasse og en lækker drikkedunk, et pennalhus med friskspidsede blyanter og pæne notesbøger til studiestarten - eller blot den gode kaffe, der gør det lige lidt mere tåleligt igen at skulle tidligt op om morgenen.

Nedenfor kan du se et lille udvalg af produkter, der hjælper dig tilbage til hverdagen: Der er både ting til skoletasken og til studiestarten - og så også lige et par praktiske hjælpere, der kan gøre dig og dit hjem hverdagsklar igen. Og få dig hurtigt og sikkert igennem bunken af ferievasketøj….

Produkter, der får dig tilbage til hverdagen:

Find butik

.. i nærheden af dig