Følg os hvis du gider

Holder dit nytårsforsæt også kun til d. 2. januar? Bare rolig. Det er helt normalt. 

2019 står for døren, og ligeså gør utallige nytårsforsæt: væk med dellerne, drop smøgerne, find den udkårne - ja, mulighederne er mange! Januar er nemlig den måned, hvor mange danskere beslutter sig for, at gøre op med det forgangne års dårlige vaner. Men, hvor længe holder dit nytårsforsæt? 

Er du den standhaftige med en nogenlunde rygrad, der kommer i mål med dit nytårsforsæt? Eller er du i højere grad regnormen, hvis nytårsforsæt allerede er gået i glemmebogen d. 2. januar? Hos NORMAL hylder vi altid det gode forsøg, hvad end du er nået i mål med dit nytårsforsæt eller ej. 

Hos NORMAL vil vi dog gøre alt for at hjælpe dig godt på vej, hvorfor vi fra uge 1 til og med uge 4 har fokus på netop sundhed. Hertil kommer produkter der "spuler din krop godt igennem" for alle ens dårligdomme, dvs. produkter der er rige på vitaminter, kostfibre, gode proteiner og meget meget andet.  

Men, på trods af de mange gode intentioner om at kvitte chokoladen og løbe en tur 3 gange om ugen, så er nytårsforsættet ikke altid nemt at holde. Så, hvordan ser din rygrad ud? Køber du også chokolade i smug, eller tager du forbi fitnesscenteret for at spise en chokoladebar på farten? Bare rolig, det er helt normalt!  

Om end du er den standhaftige eller regnormen, vil vi lade nytårsforsættet være dit valg. For handler du i NORMAL, har du muligheden for at sige JA til det sunde valg, men du kan også sige NEJ, og i stedet ty til chokoladen, eller andre kalorieholdige sager.  

 

Er du den standhaftige?

Eller, er du regnormen?

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK