Klar til en farverig sommer med Normal?

Sommeren står for døren, og det giver anledning til at sætte ekstra kulør på hverdagen. Det kan gøres på mange måder: Solcreme til en sund og solbrun kulør, neglelak til at peppe sommerlooket lidt op eller hårplejeprodukter, der giver ekstra shine til sommerlokkerne, eller dine favoritter som rejsestørrelser til ferien eller weekendturen.

En god solcreme er uundværlig til beskyttelse mod solen og til at opbygge en sikker og sund solbrun kulør. Hos NORMAL har vi solcremer med mange forskellige faktortal, så du selv kan vælge, alt efter hvor meget beskyttelse netop din hud har brug for. Udebliver sommeren, så er der også råd for det med forskellige former for selvbrunerprodukter.

Vi har også et stort udvalg af neglelak brands fx Essie, OPI, Maybelline, W7 og NAIL KIND. Alle brands kan fås i et utal af nuancer, der nemt kan pifte selv den mest overskyede sommerdag op.

Sommersolen beskadiger ofte håret, og derfor er det ekstra vigtigt med masser af pleje og næring til håret når solen er på himlen. Hos NORMAL har vi et stort udvalg af diverse hårplejeprodukter, der sikrer dig shiny og sunde sommerlokker.

Kom forbi os i NORMAL og find de produkter, der gør dig klar til en farverig sommer.

Nedenfor finder du blot et udvalg af vores mange sommerlige produkter - gå på opdagelse i vores butikker og find lige de produkter du har brug for, så du kommer bedst gennem sommeren. 

Klar til solskinsdagene

Klar til at lufte sommerlokkerne

Klar til silkebløde stænger

Klar til en farverig sommer

Klar til sandalsæsonen

Vil du se hele vores udvalg? Find din nærmeste NORMAL-butik her.

 

Find butik

.. i nærheden af dig