Følg os hvis du gider

Har du hørt om superfood-trenden? Den er vi da også med på i Normal

Netop nu sætter vi fokus på både den indre og ydre skønhed i NORMAL, hvor fællesnævneren er superfood. Vi hører hele tiden, at det er en god idé at spise mange af disse såkaldte superfood og derfor har vi valgt, at sætte fokus på dette i vores butikker fra uge 35-37.

Vi har i Normal en unik mulighed for at kombinere vores superfood fødevarer og vores personlig pleje produkter med en superfood ingrediens, og det har vi gjort i dette tema. Det kan f.eks. være chiafrø, en kokos-hårshampoo eller en bodylotion der dufter af mango og papaya.

Ifølge de officielle kostråd, så skal vi blandt andet spise frugt og grønt, spise mere fisk og meget meget andet. Hertil kommer superfood, som generelt omfatter nærende fødevarer, der gør dig sund og rask.

Superfood eller ej, så synes vi, at du er SMUK, som du er! Faktisk er vi slet ikke interesserede i dit ydre, men meget mere i det, der er indeni - og selvfølgelig det, der er nede i dine lommer. Penge og dankort og den slags. Så kom ind til os, og køb skønne beauty food-produkter til at spise eller smøre dig ind i - du føler dig sikkert lidt smukkere bare ved tanken om, at du ikke har betalt overpris.  

Skønhed kommer indefra... Ja altså inde fra NORMAL. Vi har nemlig alle de der beauty food-produkter, du går og køber alle andre steder - hos os får du dem bare til fast lav pris, som altid. 

Her kan du se et lille udvalg af vores superfood produkter. Vi glæder os til at se dig i NORMAL. 

 

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK