Skattejagt Topbanner 1440X540 DK

Mange skatte små gør en… stor skat!

Graver du dybt i lommerne? Det behøver du ikke. Vi har nemlig fyldt skatkammeret, så du kan slippe din indre skattejæger løs i NORMAL. Hverken en klap for øjet eller et træben bør forhindre dig i at finde guld for enden af regnbuen. Hver uge fylder vi nemlig 100 nye varer på hylderne, så du altid kan tage på en ny skattejagt. Det kan du for resten gøre hver eneste dag – det med at gå på opdagelse blandt nye og spændende varer i vores butikker. Ud over vores faste sortiment af kendte mærkevarer er der nemlig løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye skatte at finde og udforske i butikslabyrinten. Og husk at det hos NORMAL altid er let at fylde indkøbskurven uden at skulle skrabe kistebunden!

Gå på jagt efter skjulte skatte blandt alle vores kendte mærkevarer. Måske er der stadig nye produkter at opdage? Eller fyld din skattekurv med uopdagede perler fra mere ukendte mærker som fx tandpasta fra Marvis, mælkechokolade fra McVitie’s Flipz og glimtende mist til hår og krop fra La Rive, som er selv en havfrue værdig.

 

Ohøj! Har du en skattejæger gemt i maven?

Kalder alle landkrabber, matroser og andet sø- og godtfolk! Vi har gravet skatte ned i din lokale NORMAL-butik. Pak kompasset eller følg dit indre landkort og vær med i jagten om de over 35.000 skatte. Hver dag kan du spille med online. Vinder du ikke i dag, kan du prøve igen i morgen.

Vil du have udsigt til den helt store skat i horisonten? Så kan du samle guldmønter og være med i jagten på den største bunke guld: Et gavekort til NORMAL på 2000 kr.!

 

Læs mere og deltag i skattejagten her

Jeg accepterer betingelserne

  • Ja, tak, jeg giver hermed samtykke til, at Normal A/S og hermed koncernforbundne selskaber (samlet benævnt ”NORMAL”) må sende mig nyhedsbreve via e-mail og SMS med konkurrencer, kampagner og anden markedsføring af NORMALs produkter og butikker.
  • NORMAL må desuden indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter, og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som NORMAL allerede har eller får fra anden side, fx fra cookies, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig.
  • Jeg er fyldt 16 år og er tilmeldt med en gyldig e-mail og/eller mobilnummer.
  • Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage, f.eks. i hvert enkelt nyhedsbrev.
  • Hvis jeg har spørgsmål til behandlingen af mine persondata, kan jeg til enhver tid kontakte den dataansvarlige, som er Normal A/S, via e-mail til dataprivacy@normal.eu. Yderligere oplysninger om behandlingen af mine persondata findes i NORMALs privalivspolitik.

Tak for din tilmelding

Din email er nu registreret

Find butik

.. i nærheden af dig