Følg os hvis du gider

Forkæl dig selv med lidt mig mig mig tid

Tør du tage kampen op med den stressede hverdag og løbe den risiko, at blive enormt afslappet? Det tør vi i NORMAL. Vi synes det er en god ide at få et lille afbræk for dagligdagen og fordybe sig i noget mere mig mig mig tid, det giver den rareste følelse af velvære i krop og sind.  

Vi i NORMAL vil gerne hjælpe dig på vej til den ultimative selvforkælelsesdag. Start evt. dagen med en lækker kop te fra pukka, så varmer du kroppen op indefra og kan forkæle dine smagsløg med flere forskellige smagsvarianter. Hvorfor ikke blive i det varme og snuppe et knaldvarmt fodbad, så du kan hvile dine fødder med fodsalt for Pure & Care.

Fortjener alle ikke en lækker snack? Jo naturligvis, så pift din frokost op med lidt sødt, som lakridskugler fra Nordthy, men vær opmærksom, da nydelse kan forekomme. Hen på eftermiddagen kunne vi vel alle godt bruge lidt mere glitter på tilværelsen, så hvorfor ikke prøve en lækker ansigtsmaske, der får dig til at funkle som en diamant. Sidst på dagen må det da være tiltrængt med lidt kulør, så pift dine negle op med lidt lækre farver fra Essie.

Hos NORMAL vil vi sætte fokus på selvforkælelsen fra uge 9 til og med uge 11. Så kom forbi din nærmeste NORMAL-butik for at se vores store udvalg af produkter der kan bidrage til mere mig mig mig tid.

Se udvalgte produkter herunder

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK