Følg os hvis du gider

Bare rolig, du er stadig en rigtig mand, selvom du handler i Normal...

Selvom din kæreste passer grillen, selvom din hud er blødere end din mors, selvom du ikke ligner ham med skægget fra Game of Thrones, eller selvom du handler i NORMAL, så mener vi stadig, at du er en rigtig mand! 

I NORMAL vil vi hylde alle mænd, og derfor har vi fokus på netop mænd i hele juni måned. Så kom forbi vores butikker, hvor vi har samlet et stort udvalg af varer, som har dét tilfælles, at de kan benyttes af mænd.

Vi har samlet diverse produkter, som går godt til den store grillmenu, men også produkter, der passer perfekt efter træningen, eller blot produkter til den søde tand - det bestemmer du selv. Derudover har vi også samlet de produkter, som vi mener, mænd har brug for i hverdagen. Hertil kommer ansigtspleje, barbering, skægpleje og krops- og hårpleje. 

Men som mand skal du selvfølgelig også dufte godt - det kan være for din egen skyld, for din partners skyld eller for den øvrige omverdens skyld, og bare rolig, det hjælper vi dig også med. Vi har nemlig samlet et udvalg af vores favoritter inden for deodoranter og parfumer til mænd.

Omend det er for din egen skyld eller din partners, så har vi i denne mandemåned også udvalgt rengøringswipes, så du hurtigt kan klare rengøringen inden din partner kommer hjem. Men pas på - din partner kan nemt blive for godt vant. 

Så kom forbi din nærmeste NORMAL-butik for at se vores store udvalg til mænd, men bare rolig, kvinder er selvfølgelig også velkommen.  

 

 

I hele juni har vi lavet ét samlet oplæg i vores butikker til jer mænd. Dermed har vi gjort det nemt for jer at finde alle de produkter I står og mangler. Ved du ikke hvor din nærmeste NORMAL-butik ligger, så søg på by eller postnummer herunder. 

Find butik

.. i nærheden af dig

Følg os hvis du gider

          

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK