(Jule)glæden ved at give… og få!

 

I aften er det juleaft… Nej, ikke helt endnu. Der er faktisk alt for længe til.

Det kan være svært at vente til juleaften. Så hvorfor ikke fordele juleglæden ud over hele december?

Forkæl en du holder af med en pakke- eller adventskalender. En lille gave hver dag – eller hver søndag i advent – spreder glæde hos både modtager og giver. Og gør ventetiden lidt mere udholdelig.

Lav en personligt sammensat pakkekalender til en du holder af. Du kan fx lave en kalender med et særligt udvalgt tema: Måske den heldige modtager er en slikmund eller en skønhedsdronning? Måske du vil overraske din lillebror eller hunden?

Vi har i hvert fald fyldt hylderne op med juleslik og juleknas. Altså alt det som øjnene bare må have mere af. Og vi har et stort udvalg af kendte mærker og nye overraskende brands, som gør det nemt at få alle gaverne til kalenderen i hus på én gang.

Julekalendere for alle

Når årets absolut hyggeligste højtid er over os, følger en lang række traditioner – nogle mere rituelle end andre – og én af dem er julekalenderen. Der er noget hyggeligt over at åbne en låge hver dag, glæde sig over lågens indhold og samtidig tælle ned til juleaften.

Vi har et bredt udvalg af alskens slik- og chokoladekalendere, fra fx M&M’s, Kinder og Skipper’s Pipes, som kan få mundvandet til at løbe hos enhver slikmund.

Og hvis indholdet skal være af mere kalorielet karakter, har vi fx også julekalendere med te, ansigtsmasker, dufte og hårpynt. Heller ikke hunden skal snydes for sin egen julekalender!