Topbanner Julebag (1)

Her får du Tørsleffs’ allerbedste opskrift på udstikskager

Udstikskager2 1200X700 Hjemmeside
  • 50 g margarine
  • 65 g farin
  • ¾ dl sirup
  • ½ dl kærnemælk
  • 250 g hvedemel
  • 1 tsk. kakao
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk. allehånde
  • ¼ tsk. tvekulsurt natron

Rørt dej: Margarinen røres blød, og farin og sirup røres i. Mælken tilsættes. Mel, krydderier og natron sigtes sammen og blandes i lidt efter lidt. Saml dejen og sæt den på køl et par timer. Dejen rulles ud i ½ cm’s tykkelse og stikkes ud med forskellige forme. Kagerne lægges på smurte plader, der stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 15. min. ved 165°. Kagerne afkøles på en rist og pyntes med glasur og krymmel.

Du kan pynte kagerne med glasur, krymmel, slik eller popcorn - eller noget helt femte - når kagerne er kølet af.

TIP: Lav hul i toppen af kagerne inden du bager dem – så kan du putte en snor i og hænge dem på juletræet!