Følg os hvis du gider

TA-DAA... Varer fyldt med INGENTING. Ingen parfume, ingen parabener, ingenting! 

Hudpleje kan for nogen føles som en stor jungle at finde rundt i. Dette gælder både for dem med sart eller følsom hud, men også for dem, som bare ønsker produkter uden diverse tilsætningsstoffer. Fælles for dem er, at de produkter de kommer i kurven når de handler, også er nogle, der er gode at komme på huden. Hertil er det et godt sted at starte, at komme forbi NORMAL.

I NORMAL er det ikke nogen jungle at handle produkter uden parfume, parabener og tilsætningstoffer. Disse produkter er altid at finde i vores butikker, men fra uge 38-41 har vi et særligt fokus på varer fyldt med... Ingenting.

Disse produkter omfatter alt lige fra kendte mærkevarer til mere luksuriøse produkter. Dels er der selvfølgelig brands såsom Neutral og Sanex. Neutral har eksempelvis et bredt sortiment af produkter - alt lige fra shampoo til hudpleje og vaskemiddel. Derudover er der IVY AÏA-serien, som er den allergicertificerede, luksuriøse skønhedspleje til dig, der elsker selvforkælelse. Men selvfølgelig også til dig, der godt kan lide produkter fyldt med ingenting. Du kan læse mere om IVY AÏA her. Fælles for alle disse brands er, at de altid fås til en fast lav pris. 

Hos NORMAL sælger vi normale varer til helt normale mennesker - dette gælder også varer med ingenting. 

For at gøre det let for dig, har vi samlet alle INGENTING-produkterne på et podie i butikkerne. Herunder kan du se et lille udsnit af disse varer. Vi glæder os til at se dig i NORMAL. 

 

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK