HH_webbanner_DK.jpg

Er du klar til kamp mod dagligdagens skurke?

 

Er du klar til kamp mod: Dårlige hårdage, pletter på tøjet, opvasken, lugtende armhuler, kaffeånden, og meget meget andet? 

Bare rolig, Hverdagens Helte kommer dig til undsætning, så du er klar til kamp mod dagligdagens skurke. 

Vi kender det nemlig alle sammen; mandag morgen, du har måske snoozet alarmen alt for længe, og når du endelig er kommet op, er det med det forkerte ben ud af sengen...

Men bare rolig, NORMAL har produkterne til at få dig tilbage på benene.

Det kan eksempelvis være concealeren, der dækker dine mørke rander under øjnene. Ligeså kan det være energidrikken eller kaffen, der kan være behjælpelig en tidlig mandag morgen. For hvem kan en deodorant ikke også redde en dag, når man eksempelvis har været nødsaget til at løbe efter bussen? 

Vi kender alle sammen de episoder, hvor vi bare ville ønske, vi havde et bestemt produkt lige ved hånden. Det er lige netop her Hverdagens Helte kommer os til undsætning...

Derfor har vi  fra uge 34 til og med uge 36 samlet alle de produkter, vi mener er med til at redde os alle sammen i hverdagen - nemlig, Hverdagens Helte! 

Udover du kan finde dine hverdagshelte i NORMAL, så vil omdrejningspunktet i denne måneds episode af Kanal Normal også omhandle netop dette. Vores vært, Julia Lahme, diskuterer temaet med Annemette Voss, der vandt Den Store Bagedyst i 2013, og som i dag arbejder selvstændigt med fokus på livsstil og bagning. Du kan læse mere om Kanal Normal her samt finde denne måneds episode.  

Nedenfor har vi samlet et lille udsnit af varer, der er vores uundværlige helte. Hvilke er dine helte? Kom forbi NORMAL og find dem. 

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK