Følg os hvis du gider

Privatlivspolitik

NORMAL behandler personoplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside eller bruger andre af vores services. Vi har derfor udarbejdet denne privatlivspolitik, som beskriver hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Indsamling

Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn, din e-mailadresse og din privatadresse.

Behandling

Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger til os. Vi indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne tilmelde dig nyhedsbreve, kundeklub eller app. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, medmindre du specifikt har samtykket til det.

Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os på dataprivacy@normal.eu

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler. Vi har desuden har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod fx tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Normal A/S
Thomas Helsteds Vej 18
DK-8660 Skanderborg
CVR 34883793
Dataprivacy@normal.eu

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK