Sposorat_banner_web.jpg

NORMAL-Spånsoratet

Der er lukket for ansøgninger for denne gang, men du kan søge NORMAL-Spånsoratet igen i efteråret 2022.

Nedenfor kan du se nogle af de tidligere modtagere af NORMAL-Spånsoratet.

Æ'Vildsvin

Æ'Vildsvin er en veteran-knallertkøreklub fra Over Jerstal i Sønderjylland. Klubben brugte bl.a. pengene til nyt inventar til deres klubhus og tilskud til ture, så alle har mulighed for at deltage på lige fod. Klubbens medlemmer er alt lige fra den 15-årige skoleelev til en pensionist på 80 år. Se med i filmen, hvor Jesper & Carsten, klubbens formænd, fortæller mere om hvad de har brugt pengene til.

Jane & Tsarina

Jane dyrker Horseback Arching, en nichesport, hvor det kan være svært at skaffe sponsorer, så hun kan dyrke sin sport på internationalt plan. Pengene fra NORMAL-Spånsoratet er bl.a. blevet brugt til at transportere hesten Tsarina rundt til stævner i ind- og udland, samt til en ny bue, da den gamle ved et uheld blev kørt over af en lastbil.  

CPH Floorball 60+

CPH Floorball 60+ er en klub udelukkende for seniorer. Klubben søgte NORMAL-Spånsoratet, så bl.a. kunne få ens trøjer og andet udstyr til 60+ holdet i Copenhagen Floorball Club. Holdet har ialt 35 medlemmer i alderen 61 til 87 år, både kvinder og mænd, som træner fast to gange om ugen. Se med i videoen, hvor træneren, Per, fortæller mere om holdet, om nye venskaber mv.