MG 5937

Vores bedste legekammerater!

Vi synes selv at vi har verdens bedste legekammerater - vi har nemlig et samarbejde med LykkeLiga, og sammen med dem har vi det altid sjovt. LykkeLiga er en landsdækkende håndboldliga for børn med udviklingshandicaps i alderen 5-16 år - og derudover et nationalt fællesskab, der også omfatter disse børns familier og forældre. 

LykkeLiga er startet af Rikke Nielsen, tidligere landsholdsspiller og noget af en ildsjæl! Rikke har selv en datter, Magda, med Downs syndrom, og de manglede et sted, hvor Magda kunne spille håndbold - lige som alle de andre børn. Det fandtes imidlertid ikke, men så tog Rikke sagen i egen hånd og startede sin egen liga! LykkeLiga omfatter nu mere end 1.200 håndboldglade børn og godt 70 klubber i hele landet, og de er slet ikke færdige med at vokse endnu...

Vi synes, at LykkeLiga og NORMAL - som på hver deres måde ikke er bange for at udfordre normalitetsbegrebet og lege med "den skæve vinkel" - er det perfekte makkerpar. Og vi er rigtig glade for samarbejdet med dem - både små og store initiativer og events. Du kan læse meget mere om LykkeLiga på https://lykkeliga.dk/. Deres Facebook-side er i øvrigt også et besøg værd.

3 Billeder

Vil du helt tæt på nogle af LykkeLiga-spillerne? 

Lykkeliga-spillerne elsker håndbold, men i spillerportrætterne nedenfor, kommer du helt tæt på 3 dedikerede unge mennesker, der brænder for deres sport og sammenholdet, som LykkeLiga giver dem.

Spillerportræt Karusel 1L
Spillerportræt Karusel 2
Spillerportræt Karusel 3
Spillerportræt Karusel 4