Unik Venner Webbanner

Vennerne

Hos NORMAL samler vi ikke kun på glade kunder og positive købsoplevelser: Vi samler også på gode venner og ikke mindst sjove legekammerater, som vi kan boltre os med og sammen udfordre hverdagens faste rammer i form af små og store initiativer og events.

Vi har det bedst, når vi er i øjenhøjde – med os selv, med vores kunder og med vores venner og legekammerater. Vi trives godt med de nære relationer og de ting, som vi umiddelbart kan se giver mening og er til gavn for fællesskabet. Og så kan vi altså også rigtig godt lide, hvis tingene indimellem bliver vendt lidt på hovedet! Vi tror på, at det er sundt nu og da at se verden fra en ny og skæv vinkel og udfordre sit eget perspektiv en smule. Man kan kun risikere at blive klogere på sig selv og sin omverden – og det er i grunden ikke så tosset endda.

En af vores rigtig gode legekammerater er LykkeLiga. LykkeLiga er en landsdækkende håndboldliga for børn med udviklingshandicaps i alderen 5-16 år – og derudover også et stort og varmt fællesskab, der omfatter LykkeLiga-spillernes forældre og søskende.

Vi er meget glade for vores løbende legeaftaler med LykkeLiga, for vi synes, at LykkeLiga og NORMAL er det perfekte makkerpar – netop fordi begge parter ikke er bange for at udfordre normalitetsbegrebet og lege lidt med "den skæve vinkel". Du kan læse meget mere om vores samarbejde med LykkeLiga her og på LykkeLigas egen website www.lykkeliga.dk. Deres Facebook-side er i øvrigt også et besøg værd!

Med NORMAL Spånsoratet hylder vi også "den skæve vinkel": Spånsoratet blev stiftet i 2018, og siden da har vi hvert år uddelt 5 x 15.000 kr. til glade modtagere. Fælles for alle modtagere er, at de brænder for en hobby, en nichesportsgren eller en helt særlig aktivitet, som ikke ret mange deler med dem, og som normalt slet ikke ville komme i betragtning til mere konventionelle sponsorater. Men det er netop her, vi synes, at det bliver interessant, og her vi byder ind med Spånsoratet som et skævt alternativ og en hyldest til dem, der dyrker det smalle og vælger den vej, som alle andre ikke har valgt.

Du kan læse mere om NORMAL Spånsoratet og se nogle af de tidligere modtagere her.

Vi synes selv, at vi har verdens bedste legekammerater. Vi har nemlig et samarbejde med LykkeLiga, og sammen med dem har vi det altid sjovt. LykkeLiga er en landsdækkende håndboldliga for børn med udviklingshandicaps i alderen 5-16 år - og derudover et nationalt fællesskab, der også omfatter disse børns familier og forældre.

Læs mere om vores samarbejde med LykkeLiga her.

 

Hos NORMAL hylder vi diversitet og de "skæve fællesskaber". Vi uddeler hvert år NORMAL Spånsoratet til fem initiativer, som alle har det til fælles, at de skiller sig en smule ud fra mængden.

Klik ind og læs mere om NORMAL Spånsoratet.

Find butik

.. i nærheden af dig