Webbanner Det Groenne

Det grønne

Hvis du kender lidt til NORMAL, så ved du også, at vi er ret glade for farven grøn. Vores butiksfacader, poser, skilte, hjemmeside - alle bærer de præg af vores flotte, grønne signaturfarve.

Men grønt er som bekendt godt for andet og mere end øjnene, og hos NORMAL breder den grønne bølge sig også. Altså den bølge, hvor farven står for grøn omstilling og omtanke for miljøet.

Hos NORMAL handler grøn omstilling og omtanke for miljøet primært om tilbud og muligheder: Vores målsætning er at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter, som imødekommer vores kunders individuelle ønsker og behov. Præcis hvad der for den enkelte kunde er det rigtige "grønne" valg, lader vi hver enkelt kunde om at afgøre. For nogle kunder er det rette valg at fokusere på emballagen og vælge mindre plastik og genbrugsmaterialer. Det kan man hos os fx gøre ved at købe en af vores genanvendelige non-woven indkøbsposer (som har erstattet plastikposerne i vores butikker), eller måske købe et af vores flotte specialdesignede indkøbsnet i stof, som kan bruges igen og igen.

For andre kunder kan det rette valg være at købe produkter, som er produceret i Danmark eller har specifikke certificeringer som fx ECO CERT, Allergy Certified, GOTS eller FCS. Mange af de brands, som du kun finder i NORMAL, har netop disse certificeringer, og du finder dem inden for stort set alle produktkategorier lige fra opvaskemiddel til vatrondeller.

Det vigtigste for os er at kunne tilbyde en bred vifte af produkter og alternativer og derved forsøge at imødekomme vores kunders individuelle ønsker og behov, uanset hvad der for den enkelte kunde måtte være det rigtige "grønne" valg. Denne tilgang til "det grønne" synes vi nemlig er det rigtige valg for os.

Find butik

.. i nærheden af dig