Webbanner Det Groenne

Det grønne

Hvis du kender lidt til NORMAL, så ved du også, at vi er ret glade for farven grøn. Vores butiksfacader, poser, skilte, hjemmeside - alle bærer de præg af vores flotte, grønne signaturfarve.

Men grønt er som bekendt godt for andet og mere end øjnene, og hos NORMAL breder den grønne bølge sig også. Altså den bølge, hvor den grønne farve står for bæredygtighed og omtanke for miljøet.

Hos NORMAL handler bæredygtighed og omtanke for miljøet primært om tilbud og muligheder: Vores målsætning er at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter, som imødekommer vores kunders individuelle ønsker og behov. Præcis hvad der for den enkelte kunde er det rigtige bæredygtige valg, lader vi hver enkelt kunde om at afgøre. For nogle kunder er det rette valg at fokusere på bæredygtig emballage og vælge mindre plastik og genbrugsmaterialer. Det kan man hos os fx gøre ved at springe plastikposen over og i stedet købe et af vores flotte specialdesignede indkøbsnet i stof, som kan bruges igen og igen.

For andre kunder kan det rette valg være at købe produkter, som er produceret i Danmark eller har specifikke certificeringer som fx ECO CERT, Allergy Certified, GOTS eller FCS. Mange af de brands, som du kun finder i NORMAL, har netop disse certificeringer, og du finder dem inden for stort set alle produktkategorier lige fra opvaskemiddel til vatrondeller.

Det vigtigste for os er at kunne tilbyde en bred vifte af produkter og alternativer og derved forsøge at imødekomme vores kunders individuelle ønsker og behov, uanset hvad der for den enkelte kunde måtte være det rigtige bæredygtige valg. Denne tilgang til bæredygtighed synes vi nemlig er det rigtige valg for os.

Find butik

.. i nærheden af dig