Følg os hvis du gider

Om Normal

Koncept

NORMAL er en butik, der sælger helt normale varer til unormale priser.

Alt det, vi sælger, er helt normale ting, som du bruger i din hverdag - fx Ajax til at gøre rent med, Gillette barbergrej, hårpleje fra L´Oreal eller makeup fra Maybelline.

Vi køber mærkevarer der, hvor de er billigst, så vi kan sælge dem til dig til fast lave pris samtidig med, at vi også selv tjener lidt. 

Vi er i stand til at konkurrere på markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer varerne fra distributører overalt i EU. Vi køber varerne dér, hvor det er billigst, og undgår samtidig fordyrende mellemled. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Vores mål er at du som kunde, får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over vores store faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Det kan fx være slik, som du ellers kun kender fra udlandet eller en ansigtscreme, der dufter af appelsin. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker. ​

Vi åbnede den første butik i Silkeborg i april 2013. Siden er det gået stærkt og i dag har vi mere end 90 butikker rundt omkring i Danmark. Desuden åbnede vi vores første butik uden for landets grænser i juni 2017, hvor vi slog dørene op i Kristiansand i Norge. I januar 2018 åbnede vi vores første butik i Malmø i Sverige og i maj 2018 åbnede vi den første NORMAL-butik syd for landets grænser, nærmere betegnet i Holland. 

Sortiment

I NORMAL kan du finde kendte mærkevarer til fast unormal pris.

Det er helt normale mærkevarer inden for hårpleje, hudpleje, make-up og alt muligt andet til din husholdning – også slik og snacks og alt det, du skal have med på ferie i små, praktiske rejsestørrelser.

Du vil nok blive ret glad, når du ser den unormale pris på varer som fx Finish opvasketabs, pletfjerner fra Vanish, hårshampoo fra L´Oreal, Whiskas kattemad eller makeup fra Maybelline.

Vi har altid et stort sortiment af faste varer, men derudover får vi nye, spændende varer hver uge, så der hele tiden er noget nyt at komme efter. Varerne vil aldrig være være på tilbud, men til gengæld kan du få dem til vores faste lave priser.   

Kunne du tænke dig, at vide meget mere om hvilke varer vi sælger i NORMAL? Så kan du læse mere om Hårpleje, Makeup, Hudpleje eller Rengøring. Du kan også finde et samlet overblik over alle vores produktkategorier her.

Normal i udlandet

I dag er vi præsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Holland, men det er vores vision at tilbyde vores shopping oplevelse til endnu flere mennesker rundt om i Europa. Vi er store tilhængere af lokal entreprenørskab og vi ønsker derfor at starte på nye markeder gennem et joint venture med lokale partnere. 

Læs mere om dette her

Følg os hvis du gider

          

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK