Pressebillede FR

Koncept

NORMAL er en butik, der sælger helt normale varer til faste lave priser.

Alt det, vi sælger, er helt normale ting, som du bruger i din hverdag - fx Ajax til at gøre rent med, Gillette barbergrej, hårpleje fra L´Oreal eller makeup fra Maybelline.

Vi køber mærkevarer der, hvor de er billigst, så vi kan sælge dem til dig til faste lave priser samtidig med, at vi også selv tjener lidt. 

Vi er i stand til at konkurrere på markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer varerne fra distributører overalt i EU. Vi køber varerne dér, hvor de er billigst, og undgår samtidig fordyrende mellemled. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger vores butik, og derfor får vi - ud over vores store faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Det kan fx være slik, som du ellers kun kender fra udlandet, eller en ansigtscreme, der dufter af appelsin. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker. ​

Vi åbnede den første butik i Silkeborg i april 2013. Siden er det gået stærkt, og i dag har vi mere end 90 butikker rundt omkring i Danmark. Desuden åbnede vi vores første butik uden for landets grænser i juni 2017, hvor vi slog dørene op i Kristiansand i Norge. I januar 2018 åbnede vi vores første butik i Malmø i Sverige, i maj 2018 åbnede vi den første NORMAL-butik syd for landets grænser, nærmere betegnet i Holland, i august 2019 åbnede den første butik i Frankrig, og senest Finland, hvor den første butik åbnede i februar 2021. I alt har vi nu rundet 265 NORMAL-butikker fordelt over 6 lande. Du kan holde øje med vores hjemmeside og vores sociale medier, hvor vi løbende vil informere om nyåbninger.

Pressebillede Collage

Sortiment

I NORMAL kan du finde kendte mærkevarer til fast unormal pris.

Det er helt normale mærkevarer inden for hårpleje, hudpleje, makeup og alt muligt andet til din husholdning – også slik og snacks og alt det, du skal have med på ferie i små, praktiske rejsestørrelser.

Du vil nok blive ret glad, når du ser den unormale pris på varer som fx Finish opvasketabs, pletfjerner fra Vanish, hårshampoo fra L´Oreal, Whiskas kattemad eller makeup fra Maybelline.

Vi har altid et stort sortiment af faste varer, men derudover får vi nye, spændende varer hver uge, så der hele tiden er noget nyt at komme efter. Varerne vil aldrig være være på tilbud, men til gengæld kan du altid få dem til vores faste lave priser.   

Kunne du tænke dig, at vide meget mere om, hvilke varer vi sælger i NORMAL? Så kan du læse mere om Hårpleje, Makeup, Hudpleje eller Rengøring. Du kan også finde et samlet overblik over alle vores produktkategorier her.

Spar op til*

60% 50%
40% 30%
20%

*Ift. markedsprisen

NORMAL i udlandet

I dag er vi præsenteret i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig og Finland, men det er vores vision at tilbyde vores shopping oplevelse til endnu flere mennesker rundt om i Europa. Vi er store tilhængere af lokalt entreprenørskab, og vi ønsker derfor at etablere os på nye markeder gennem joint venture-samarbejde med lokale partnere. 

Et helt normalt nyhedsbrev

Jeg accepterer betingelserne

  • Ja, tak, jeg giver hermed samtykke til, at Normal A/S og hermed koncernforbundne selskaber (samlet benævnt ”NORMAL”) må sende mig nyhedsbreve via e-mail og SMS med konkurrencer, kampagner og anden markedsføring af NORMALs produkter og butikker.
  • NORMAL må desuden indsamle og bruge data om mig og mine aktiviteter, og samkøre sådanne data med andre oplysninger, som NORMAL allerede har eller får fra anden side, fx fra cookies, bl.a. til at lave en profil, der kan målrette henvendelser til mig.
  • Jeg er fyldt 16 år og er tilmeldt med en gyldig e-mail og/eller mobilnummer.
  • Jeg kan altid trække mit samtykke tilbage, f.eks. i hvert enkelt nyhedsbrev.
  • Hvis jeg har spørgsmål til behandlingen af mine persondata, kan jeg til enhver tid kontakte den dataansvarlige, som er Normal A/S, via e-mail til marketingconsent@normal.eu. Yderligere oplysninger om behandlingen af mine persondata findes i NORMALs privalivspolitik.

Tak for din tilmelding

Din email er nu registreret