Saml mærker til NORMAL-passet, når du holder ferie i Danmark!

Bølgende kornmarker, sokker i sandaler, sand i underhylerne, hvepse på din isvaffel, duften af grillkul, høfeber og masser af hygge. Det er helt normalt – og vi elsker det!

Er du en af de heldige, som holder sommerferie i Danmark i år, kan du godt begynde at glæde dig. Vi har lavet et NORMAL-pas, hvor du kan samle 90 unikke mærker: Ét for hver af vores NORMAL-butikker i hele landet.

Jo flere mærker du samler, jo flere og større præmier får du!

Hvordan får du fat i de unikke klistermærker til dit NORMAL-pas?

Du kan samle mærker fra uge 27 til uge 32, og det gælder om at samle så mange forskellige mærker som muligt. 

Hver gang du køber for 25 kroner i en af vores butikker, får du udleveret et af de unikke klistermærker med et billede af Unikmanden til at sætte i dit NORMAL-pas. Du får et mærke, når du køber for 25 kr., og to mærker når du køber for 50 kr. osv.

Alle unikke mærker udleveres i alle vores NORMAL-butikker, og det er derfor helt tilfældigt, hvilket mærke du får udleveret ved kassen. Men det er selvfølgelig altid tilladt at bytte mærker med andre kunder, hvis du liiige har et særligt mærke, som du mangler i din samling.

 

11 Modul 01 1200X700
12 Modul 01 1200X700

Præmier

I uge 33 og 34 glæder vi os til at se dig igen i NORMAL! Her kan du nemlig få udleveret din(e) præmie(r). Bemærk at det kun er muligt at hente præmier i disse to uger, så du skal ikke vente for længe. Du kan max vælge én præmie fra hver side:

Du skal selv gå på skattejagt i vores butikker og finde din(e) præmie(r). Du kan vælge mellem de præmier, der er vist på præmiesiderne i NORMAL-passet. Når du har fundet din præmie, tager du varerne med til kassen, viser dine præmiesider, og så får du udleveret din præmie.

Du kan kun bruge en præmieside én gang, og derfor stempler vi præmiesiden i dit NORMAL-pas, når du har fået udleveret din præmie.  

Mangler du svar på spørgsmål om NORMAL-passet, kan du finde svar på det hele ved at trykke på knappen nedenfor.

Spørgsmål

Vi ønsker dig en dejlig sommer - og god skattejagt!

 

Find butik

.. i nærheden af dig