Mundbind Topbanner 01

Mundbind og visir

 

 

I vores butikker har vi engangsmundbind og visir. Engangsmundbindende er af både TYPE I, TYPE II og TYPE IIR. Fælles for de forskellige typer af mundbind er, at alle de engangsmundbind, som vi har til salg i butikkerne, lever op til Lægemiddelstyrelsens krav, er CE-mærkede og overholder den gældende EU-standard på området. De forskellige typer mundbind har forskellige filtreringsprocenter: TYPE I har en filtreringsprocent på mindst 95%, TYPE II og TYPE IIR ligger på mindst 98% - alle under den vigtige forudsætning at mundbindet anvendes korrekt og ikke genbruges, da der for begge typers vedkommende er tale om engangsmundbind. Alle tre typer er, ved korrekt brug, egnet og godkendt til at opfylde det overordnede formål: Nemlig at reducere risikoen for spredning af smitte og infektioner.

Det fremgår altid af emballagen (enten for- eller bagside), om det specifikke mundbind tilhører TYPE I, TYPE II eller TYPE IIR.

Ansigtsvisir er designet til engangsbrug, men kan vaskes og desinficeres og tages i brug igen på eget ansvar. Yderligere, når et visir er CE-mærket er det ikke det samme som et mundbind. Mundbind er et medicinsk udstyr, hvorimod visir er et værnemiddel.

Find butik

.. i nærheden af dig