MINIMAL Webbanner

Snart åbner 7 nye butikker i det danske sommerland

Skal du ud i det danske sommerland og holde ferie, men savner din NORMAL-butik, så er der godt nyt! D. 11. juni åbner vi nemlig 7 nye butikker i hele sommerperioden i ferieområder rundt omkring i landet. Butikkerne kalder vi for MINIMAL, og de er som en almindelig NORMAL-butik, bare i en skrumpet udgave - og sortimentet er tilpasset den danske sommer med alt hvad det indebærer. Der er alt lige fra solcreme til is, personlig pleje, makeup og snacks, mange af de sædvanlige varer og mærker man kender fra NORMAL, men selvfølgelig også med mange dejlige sommeroverraskelser.

Hokus Pokus...pludselig var der 7 MINIMAL-butikker

Navnet ”MINIMAL” refererer både til de almindelige NORMAL-butikkers navn, de lave priser og størrelsen på de nye butikker - og så til det, at de kun er der midlertidigt. Butikkerne lukker nemlig igen i slutningen af sæsonen. Lige som i de almindelige NORMAL-butikker, vil du i MINIMAL være garanteret en god handel, og MINIMAL ligner en NORMAL-butik, både i farver og med den velkendte figur ”Unikmanden” i front..

Du finder MINIMAL i følgende byer:

Minimal Kort 2021

Produktudvalg i MINIMAL

I MINIMAL-butikken kan du finde alt hvad du har brug for ude i sommerlandet - bl.a. drikkevarer, is, snacks, sommerlej, solcreme, og har du glemt toilettasken da du tog på sommerferie, så kan du få alt hvad du har brug for i MINIMAL. Skal sommerhuset have en ordentlig tur med Ajax og skurecreme, så kan du naturligvis også få det her.