W7 makeup hos Normal – markedsledende makeup til mageløse priser

”Who will you be today?” Sådan lyder det officielle slogan fra W7, som passer perfekt til brandets ambition, der ikke har ændret sig siden opstarten i 2002. W7 vil give alle mulighed for at prøve sig frem i makeuppens verden – uden at skulle bruge en formue på det. Med andre ord: Alle skal have råd til god makeup.

W7 er makeuppens svar på Fast Fashion – og det er ment på den bedst tænkelige måde. Brandet spotter trends fra high-end makeupkategorierne og tager det bedste derfra.

W7 palette: Til dig, der vil have mest muligt at vælge imellem

W7 Cosmetics er særligt kendt for deres paletter, og det er nemt at forstå. Paletten samler nemlig det hele på ét sted – og de klassiske varianter i kompakte størrelser er oplagte at have med på farten. W7 paletterne er designet sådan, at farverne naturligt komplementerer hinanden. Du har dermed det rette udstyr i hånden til at lave afbalancerede, sofistikerede looks – den perfekte base at bygge ud fra. Udvalget er stort – paletterne har alt lige fra matte til skinnende teksturer – og passer dermed til alle lejligheder.

Kig forbi din nærmeste NORMAL og se det store udvalg fra W7. Du finder din nærmeste butik nedenfor.

W7 makeup – til hverdag, fest og mærkedage

Romantisk, forførende og enkel. Hverdagsuniformeret, festklar og nede på jorden.  W7 makeup er til alle lejligheder. Det er til dig, der vil gå hele vejen med et ”smoky eye look” – og det er til dig, der ”bare” har brug for et enkelt og alligevel sofistikeret makeup brand. W7 makeup er meget begyndervenlig. Mange af vores kunder – selv folk, der kun lige er startet med at bruge makeup – begynder hurtigt at bruge det hver dag. 

W7 cosmetics – skønhed har mange udtryk

Med W7’s paletter kan du nemt bringe fokus til de unikke features ved dit ansigt, som du helst vil fremhæve – uanset om det så er kindben, næseryg eller noget helt tredje. Du kan bruge de bløde nuancer til at highlighte dine ansigtstræk, uden det bliver for meget eller kunstigt. Paletterne er nemlig designet specifikt til ikke at gå på kompromis med dit naturlige look.

Kundeorienteret og etisk makeupbrand

At have W7 som leverandør til vores butikker er en gennemført fornøjelse, fordi deres filosofi er meget lig vores: Konstant fornyelse – med fokus på kundens behov, idéer og tanker.

W7 udmærker sig desuden ved at have et minimalt budget til reklamer og annoncering. De vælger i stedet at investere pengene i produktet, så det kommer kunden til gode.W7 forpligter sig til kun at bruge de bedste og sikreste ingredienser, ligesom produkterne ikke bliver testet på dyr. Det er værdier, vi kan stå inde for.

 

Find butik

.. i nærheden af dig