Veet hos Normal – verdensførende hårfjerning

Kropsbehåring er helt naturligt, men alt hårvækst er ikke altid ønsket…

Kun du ved, hvad der virker for dig.

Sådan lyder den officielle brandbeskrivelse fra Veet, og det er egentligt meget rammende for deres tilgang til hårfjerning.

Veet har nemlig forståelse for menneskers diversitet – både i forhold til dit temperament og din hudtype. Det afspejler sig i deres udvalg af produkter og i forskellige typer af fremgangsmåder. Du vælger selv, om du vil benytte den hurtige og nemme metode, eller den mere nøjsommelige og grundige metode.

Det er effektiv hårfjerning, du kan regne med.

Veet hårfjerningscreme – hvis det skal klares hurtigt

Hvis du er træt af at bruge alt for lang tid på besværlig barbering – samt bruge alt for mange kroner på barberblade – så har vi en god nyhed: Du kan fjerne hår med en creme. Imens du står i badet. På få minutter. Ja, så nemt er det faktisk. Cremen fjerner selv de fineste små hår, og metoden er også langt mere skånsom for din hud.

Oftest kræver det ikke mere end at lade cremen sidde i 3 minutter, hvorefter du kan skrabe de løse hår af med en særlig spatel. Herefter er det egentlig bare at skylle cremen grundigt væk med vand. Veet hårfjerningscreme har en masse varianter med forskellige friske dufte – så du selv kan skræddersy din egen, effektive hårfjerningsoplevelse. Efter brug er huden blød og gennemfugtet.

Veet voksstrips – til dig, der vil have langvarig effekt

At fjerne hår kan enten være en omstændig, langsom proces, der bare skal overstås – eller – for at sige det mildt – en effektiv proces. Vi tør godt at putte Veet voksstrips i den sidste kategori.

Veet har både små voksstrips, som passer til de finere ansigtshår på f.eks. overlæbe, hage og kinder – og større, længere voksstrips, som passer til f.eks. armhuler og ben. At vokse sine hår væk er en ekstremt effektiv metode, der holder i lang tid, fordi man simpelthen hiver hårene ud med roden. Metoden efterlader desuden din hud med en silkeblød og frisk fornemmelse, som andre metoder bare ikke matcher. 

Det varierer fra person til person, hvor længe effekten varer, men det er ikke unormalt at have glat hud helt op til 28 dage efter en voksbehandling med Veet strips.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler – højteknologisk intimbarbering

Hos NORMAL har vi selvfølgelig også vaskeægte hardware til dig, der har brug for en ekstra hjælper i kampen mod hårene. Veet Sensitive Precision Beauty Styler er kendt og anerkendt for sin evne til at komme hår til livs på sarte områder som ansigt, bikinilinje og armhuler.

Den overlegne teknologi gør det til en smal sag at fjerne de hår, du nu gerne vil af med, uden risiko for at skære dig og få små sår og rifter i huden.

Der følger forskellige trimmehoveder med den let håndterbare maskine, så du selv kan styre hårlængden.  

Veet Men’s – hårfjerningscreme til manden, der vil have hurtig proces

Veet er i særlig grad kendt blandt kvinder – men også mænd har i stigende grad fået øjnene op for brandet og dets produkter udviklet til mænd.  Det er særligt den populære hårfjerningscreme, der bl.a. er effektiv mod hår på ryg, bryst, armhuler eller ben. Hårfjerningscremen virker på samme måde som til kvinder, med den enkelte forskel at duften efter endt brug har et mere maskulint præg.

Hårfjerningscremen til mænd er altså perfekt til dig, der vil skåne din hud og spare penge på dyre barberskrabere eller alternativ laserbehandling. Vær dog opmærksom på, at den ikke egner sig til intimt brug.