Suztain_1440x540px_web.png

Suztain

I NORMAL er vi ret vilde med produkterne fra Suztain. I NORMAL vil vi gerne give vores kunder muligheden for at vælge mere miljøvenligt, og derfor har vi fået nogle af Suztians produkter i vores faste sortiment. 

Suztain tilbyder et prisstærkt udvalg af miljøvenlige kvalitetsprodukter, hvor der både bliver taget hensyn til miljø og det sociale ansvar. I led med dette forsøger Suztain at undgå unødvendig brug af plastik og kemi. Det kan kloden godt lide, og det kan NORMAL godt lide!

Kom forbi din NORMAL og se udvalget af produkter fra Suztain. Det kan eksempelvis være tandbørsten, der er lavet af bambus i stedet for plastik - ikke nok med du sparer på plasten, så gør den også jobbet lige så godt som tandbørsten af plastik.

Du kan også få et miljø- og allergivenligt alternativ til traditionelt vaskemiddel, nemlig et genanvendeligt vaskeæg. Vaskeægget, lavet af gummi, kan holde til 10 års vask. Til vaskeægget kan du løbende købe refiler, som giver dig 210 vaske, hvilket er med til at give dig markedets billigste miljøvenlige vask.

Vi ved hvor vigtigt det er at passe på kloden og ved at købe Suztains produkter, tager man uden tvivl et skridt i den rigtige retning. Så giv noget kærlighed til kloden ved at købe produkter fra Suztain. 

Det starter med tandbørsten.... 

Suztain's bambus tandbørste er testet og godkendt af professionelle tandlæger, som alle er enige om, at det er den bedste tandbørste på markedet lavet af bambus. Ikke nok med at du sparer miljøet for ca. 97 % plastik, i forhold til en almindelig tandbørste, så kan du også, efter brug, save håndtaget af og eksempelvis bruge den som plantepind! Kun fantasien sætter grænser.. 

Så kommer tandpastaen..

En perfekt partner til Suztain bambus tandbørste, er selvfølgelig en velsmagende tandpasta, som er 99 % naturlig. Derudover er den også Cosmos- og Ecocert certificeret! Tandpastaen er med trækul og deraf dens sorte farve. Desuden er tandpastaen vegansk og cruelty-free.

Og hvis det er noget for dig ... 

Så er der Menstruationskoppen, som er et oplagt alternativ for dig, der gerne vil spare miljøet for bind og tamponer.. Menstrationskoppen er nemlig et genanvendeligt hygiejneprodukt, som er lavet af medicinsk gummi, og derfor er helt fri for silikone. Koppen kan indeholde 3 gange så meget som en tampon - desuden er den rød, så den ikke tager farve under brug. 

Find butik

.. i nærheden af dig