Stylista_topbanner.jpg

Den største trend lige nu er at ligne sig selv i den bedst tænkelige version! Lad være med at kigge på hvad moden dikterer, men find den stil der klæder dig og som du befinder sig bedst

med. For hvad enten du er til en kort ’crop’, en rodet knold eller en kunstfærdig fletning, er en god dag først og fremmest identisk med, at du kan kende dig selv i spejlet. Stylista er L’Oréal Paris’ seneste bud på et ægte ’cool cat kit’ - otte forskellige stylingprodukter, udviklet til otte forskellige frisurer!

L'Oréal Paris Stylista Sleek Stylingspray

Det er på tide at skrue op for dine glatte frisurer! Opdag Stylista The Sleek Serum Hair Styling Heat Protector med acaiolie fra L’Oréal Paris, en sikker og nem serum som beskytter hår mod varmeskade op til 230°C. Sikker og nem at anvende. Den er perfekt til de glatte frisurer, såsom en stram hestehale og poker straight looks. Formlen er uden silikone for en naturlig følelse, føles ikke fedtet og bekæmper kruset og flyvske hår hele dagen. For en øjeblikkelig blød og glat frisure med naturlig bevægelse i håret og en silkeblød finish som holder i 24 timer.

1. Smør styling serum på fugtigt hår før føntørring 2. Glat håret med dit glattejern 3. Påfør en lille smule på tørt hår for at modvirke kruset og flyvske hår hele dagen.

The Sleek Serum

L'Oréal Paris Stylista Braids Stylingspray

Opdag Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream fra L’Oreal Paris som er super nem at bruge! Fra fishtailfletninger til boxerfletninger og flettede bohofrisurer. Formlen er uden silikone for en naturlig følelse, føles ikke fedtet og giver langvarig hold og glans. En styling cream som holder styr på dine fletninger i 24 timer. Denne styling cream med kokosmælk gør det ikke kun nemmere at skabe hundredvis af frisurer med fletninger, den giver også en naturlig glans med en silkeblød finish.

Trin 1: Påfør The Braid Milk Hair Styling Cream på tørt hår i længder og spidser Trin 2: Flet håret i den ønskede frisure Trin 3: Påfør en lille mængde produkt ovenpå fletningen for ekstra glans.

The Braid Milk

L'Oréal Paris Stylista Browdry Cream

Opdag den perfekte føntørring som holder! Vi introducerer Stylista The Blow-dry Cream Heat Protection Hair Styling Cream fra L’Oreal Paris som beskytter dit hår mod varmeskade op til 230°C. Cremen er sikker og nem at anvende, og den lader dig forme og skabe ethvert føntørret look - fra glamurøse lokker til formgivende looks - for frisurer som holder op til 96 timer. Denne alkoholfri formel anvender vindruekerneolie for at give dig frisurer som bevæger sig let samt føles og synes naturlige med en finish uden synlige produktrester. Føles ikke fedtet.

Trin 1: Smør Blow-dry Cream på fugtige længder og spidser Trin 2: Føntør dit hår med en rund børste for at forme og style det.

The Blowdry Cream

L'Oréal Paris Stylista Curls Styling Spray

Fremhæv dine krøller med langvarigt hold, fantastisk bounce og skinnende glans når du bruger Stylista The Curl Tonic Hairstyling Spray fra L’Oreal Paris. Den alkoholfri formel tynger ikke ned og er perfekt til alle frisurer med krøller, selv de løse bølger og de tætte bouncy krøller. Vækker dine naturlige krøller til live med fugtresistent kraft og volumen. Den styrkende hårspray med ekstrakt fra gojibær giver fugt og fremhæver krøller for nemme frisurer hjemme eller på farten.

Trin 1: Spray jævnt i fugtigt hår Trin 2: Kram håret med dine hænder for at fremhæve krøllerne Trin 3: Tør håret med en diffuser.

The Curl Tonic

L'Oréal Paris Stylista Bun Styling Spray

Få en fantastisk holdbar og fyldig frisure med knold med Stylista The Bun Gel Spray Hair Styling Spray from L’Oreal Paris. Nem hårstyling med en finish som ser naturlig ud og holder hele dagen. Gør det nemt at skabe hundredvis af skønne frisurer med knold, som space buns, half buns, en knold i nakken, elegante chignons og updos. Den ikke-klistrende formel er silikonefri for en naturlig følelse og indeholder rosenekstrakt. Den giver øjeblikkeligt en tykkere og mere fyldig tekstur for en perfekt knold hver gang.

Trin 1: Ryst flasen grundigt, og spray herefter jævnt i tørt hår. Trin 2: Arbejde produktet ind i håret for at opbygge struktur. Trin 3: Style håret til den ønskede frisure. Trin 4. Smør en lille mængde ovenpå håret for at kontrollere kruset hår.

The Bun Gel-Spray

L'Oréal Paris Stylista Beach Wave Styling Spray

Vis din beachy frisure som er kysset af bølgen blå frem med den letanvendelige Stylista The Beach Wave Mist Hair Styling Spray fra L’Oreal Paris. Denne saltvandsmist giver op til 24 timers fantastiske bølger i håret med vindblæst fyldighed og volumen samt rodet hårstruktur som føles blød og glat. Formlen er silikonefri for en naturlig følelse og udtørrer ikke.

Trin 1: Ryst flasken godt. Trin 2: Spray på tørt hår i længderne. Trin 3: Kram håret for beachy krøller som var det kysset af havet.

The Beach Wave Mist

L'Oréal Paris Stylista Big Hair Styling Spray 

Skab store, bløde og voluminøse frisurer på et øjeblik med Stylista The Big Hair Hair Styling Spray fra L’Oreal Paris. Denne nemme løftende spray er det perfekte redskab til at alle looks med stort hår, såsom en stor beehive og en stor manke. Stylista The Big Hair Hair Styling Spray holder både på hårets volumen og opsætning i op til 24 timer. Formlen med vanilleekstrakt føles ikke stiv og giver et mat, naturligt og produktfrit look.

Trin 1: Ryst godt før anvendelse Trin 2: Påføres på tørt hår; spray direkte på rødderne Trin 3: Massér grundigt for at skabe volumen Trin 4. Spray ovenpå dit hår for at holde frisuren på plads

The Big Hair Spray

L'Oréal Paris Stylista Pixie Styling Wax 

Er du klar til en perfekt og legesyg kort frisure med smidig og naturlig bevægelse? Opdag Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream-Wax fra L’Oreal Paris! Denne formel klistrer ikke, er uden alkohol og gør det nemt at skabe enhver kort frisure, fra kort pixie og pandehårslook til glatte frisurer. The Short Hair Balm Hair Styling Cream-Wax er beriget med ekstrakt fra granatæble, klistrer ikke og lader dig lave en nye frisure igen og igen med en usynlig og mat finish hver gang. 

Trin 1. Arbejd en lille mængde af produktet ind i tørt hår. Trin 2. Mas & kram for at skabe et defineret look

Vil du se hele vores udvalg af Stylista? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

The Pixie Cream-Wax

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK