Masser af Scholl produkter - find billige Scholl neglefile og elektroniske fodfile hos Normal

Scholl blev grundlagt i 1907 af Dr. William Mathias Scholl, der havde en klar vision for sit mærke: Han ville skabe produkter, der brugte den forståelse, som han selv havde opbygget i forhold til fodens funktion til resten af kroppen. Dr. Scholl havde brugt flere års forskning på at studere sin store passion: Fødderne. Denne viden skulle vise sig at blive guld værd, da han dermed kunne starte det, der skulle vise sig at blive et meget succesfuldt foretagende, nemlig mærket Scholl. Igennem hele 1900-tallet har Scholl arbejdet utrætteligt på at skabe produkter, der hjælper dine fødder med at have det så godt som muligt. Scholl er i dag især kendt for deres neglefil og fodfil, som vi naturligvis har på hylderne i vores NORMAL butikker. Vi er nemlig helt enige med Scholl: Det er vigtigt at tage god vare på ens fødder, og derfor er kun de bedste produkter gode nok. Og vi tøver ikke med at sige, at Scholl produkter bestemt hører inde under den kategorisering.

Billige Scholl produkter i NORMAL

Fodpleje er et vigtigt led i at vedligeholde en sund og rask krop som helhed, og derfor skal du naturligvis kunne pleje dine fødder med de bedst mulige produkter. Dem har Scholl en lang række af, og vi har inkluderet de allerbedste i vores NORMAL butikker. På billederne nedenfor, kan du se udvalget af Scholl-produkter, som du finder i vores butikker.

Scholl fodfil – vejen mod flotte og sunde fødder

En af de bedste og mest effektive måder til at fjerne hård hud og generelt få sunde og raske fødder er Scholls fodfil. Det nyeste skud på Scholl-stammen er deres Velvet Smooth elektroniske fodfil, der fjerner hård hud på en skånsom men effektiv måde. Den passer altså på din følsomme hud, mens det ikke tager en evighed at fjerne den hårde hud. En perfekt balance, der gør Scholl Velvet Smooth til en af de mest populære fodfiler på markedet. Scholl fodfil har et ergonomisk design. Det betyder, at den både er behagelig og nem at bruge. Den har således nemt ved at nå fødderne, og det er ikke en ubehagelig kamp, hver gang du skal pleje dine fødder – tværtimod. Hvis du er i tvivl om, hvilken hastighed du skal bruge, bør du vurdere hårdheden og tykkelsen af din hud grundigt. Er din hud meget hård, og vil du gerne have, at behandlingen skal gå hurtigt, bør du vælge en af de højere hastigheder.

Scholl neglefil til god neglepleje

Scholl har naturligvis også skabt en fantastisk og kvalitetspræget neglefil. Denne neglefil har også fået tilnavnet Velvet Smooth. Scholl Velvet Smooth neglefil kommer med tre forskellige hoveder, der sørger for at slibe, file og polere dine finger- og tånegle. En perfekt makker i jagten mod smukke og sunde negle. Scholl Velvet Smooth neglefil er nem at bruge og giver dine finger- og tånegle et sundt og blankt udseende. Scholls neglefil bruges i fire nemme trin: Først filer og former man neglen. Derefter udglatter man neglen. På den måde udjævner man forhøjninger. I trin tre polerer man neglene for at give dem den her sunde glans. Under alle omstændigheder har vi, hvad du har brug for, hvis du ønsker at pleje dine negle på den rigtige måde.

Vil du se hele vores udvalg af Scholl? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig