Sanex – Sund hud er nøglen til velvære

Sanex har én klar mission: at holde din hud naturligt sund. Derfor investerer de kontinuerligt en masse tid og kræfter i at udvikle avancerede hudplejeløsninger til dig og din hud.

Og Sanex ved, hvad din hud har brug for.

Sanex’ effektive hudplejeprodukter har fokus på at styrke hudens naturlige funktion. Med deres skånsomme sammensætning og milde dufte kan Sanex’ produkter bruges af hele familien.

Friske armhuler hele dagen med Sanex deodoranter

Det er vigtigt at have tillid til sin deodorant. Det er nemlig ikke sjovt at opdage, at den ikke beskytter ordenligt mod svedlugt. Vi sveder, når vi er fysisk aktive i hverdagen: Uanset om sveden pibler frem på gåturen, når du svinger støvsugeren – eller når du leger Tour de France i det danske alpelandskab. Derfor er det nødvendigt med en deodorant, som du kan regne med og tør stille krav til.

Sanex’ deodoranter er din pålidelige ven i nøden: Med sine beskyttende, pH-neutrale formler, bringer Sanex deodoranter dig sikkert gennem dagen. Påfør altid deodorant på ren og tør hud – Så opnår du den bedste, langvarige virkning.

Sanex Zero – fri for unødig kemi

Du bør ikke være tvunget til at vælge mellem friske armhuler og god kemi. Derfor har Sanex fremstillet en deodorant til dig, som er både allergivenlig, dermatologisk testet og holder huden sund. Deodoranten holder dine armhuler tørre og friske i 24 timer, og derudover minimerer den risikoen for irriteret hud – og maksimerer selvtilliden. Den er uden duft, uden alkohol og uden syntetisk antiperspirant. Med andre ord: Zero pjat. Bare tørre, lugtfri armhuler hele dagen.

Beskyttet af naturen med Sanex NaturProtect

Sanex NaturProtect er en vegansk deodorant, som indeholder naturligt bambuspulver, der giver dig hele 48 timers beskyttelse mod svedlugt og våde armhuler. Bambus er nemlig effektivt fugtabsorberende, som fjerner sved og lugt – uden at tilstoppe porerne. Sanex NaturProtect er uden alkohol og aluminiumsalte, som irriterer huden og giver gule skjolder på tøjet. Deodoranten genopretter derimod hudens naturlige pH-værdi og holder huden sund. Hvad mere kan du ønske dig?

Boost din huds naturlige forsvar med Sanex Shower gels

Der er intet som et varmt brusebad, der sænker stressniveauet og får krop og sjæl til at slappe af. Men dit valg af showergel har også betydning for dit velbefindende: Din hud er nemlig vigtig for din sundhed. Den fungerer som en barriere moe udefrakommende, skadelige elementer. Derfor skal du behandle den godt. Med Sanex Dermo Protector beskytter du huden og styrker dens naturlige forsvar. Showergelen nærer din hud i dybden og hjælper med at holde den fugtig – også efter badet. Har du tendens til tør hud? Så hiv Sanex Surgras med under bruseren. Den er lavet specielt til tør hud og er sprængfyldt med nærende olier, som genopretter hudens naturlige fugtighedsniveau. Sanex’ showergels er dermatologisk testet og pH-neutrale. En kombi, der gør huden glad.

Sanex shampoo: Spar på hårvaske, ikke på hårpleje

Håret og hovedbunden skal vaskes ren for fedt og produkter, så hårsækkene ikke blokeres. Det kan nemlig forhindre nyt hår i at gro ud.

Sanex shampoo vasker håret rent og beskytter det mod at blive ødelagt. Shampooerne har milde, friske dufte, og de er særligt udviklet til at minimere risikoen for allergier og til at opretholde din hovedbunds naturlige pH-balance.

Dog har håret ikke godt af at blive vasket for ofte. Men for at pleje håret bedst muligt bør du altid vaske det to gange med shampoo ved hver vask. Så bliver håret renset helt for snavs og fedt og er klar til at modtage ekstra pleje, hvis du for eksempel bruger balsam.

Hvis du er til den nemme løsning, har Sanex lavet 2 in 1 Shampoo til dig: Den er tilsat balsam, som gør håret rent, sundt og fugtigt. Alt det essentielle – på én gang!