Reese’s chokolade – peanut butter og chokolade kombinationen over dem alle

Det mest solgte chokoladebrand i USA. En vild bedrift, og det er netop, hvad Reese’s har opnået – og næppe hvad stifter H. B. Reese havde turde drømme om, da han i 1928 for første gang producerede den i dag verdenskendte Peanut Butter cup: en chokoladekop fyldt med peanut butter, der tilmed blev skabt i H. B. Reese’s egen kælder - en hjemlig lokation, der ikke helt kan huse nutidens mængder…

Reese’s markedsføres i dag af Hershey’s, hvis egen ikoniske chokolade omkranser den lækre, bløde peanut butter. Produktsortimentet har siden gennemgået en markant forøgelse, og hos NORMAL har vi udvalgt en række af de lækreste produkter, som vi fremviser i afsnittene herunder.

Bemærk venligst, at sortimentet af Reese’s varierer meget, og det er derfor ikke sikkert, at vi har alle nedenstående produkter i vores butikker.

Reese’s pieces

Reese’s svar på M&M’s – men med peanut butter i midten. De farvestrålende knapper, med Reese’s karakteristiske farver som slikskal og den klassiske ultrabløde peanut butter i midten, har længe været et af de mest populære stykker slik i USA. Og nu har Reeses Pieces for alvor gjort sit indtog i Danmark. Gå på opdagelse i denne universelt lækre snack, der er et kæmpe hit for hele familien.

Reese’s peanut butter cups

Den helt klassiske. Den, der startede det hele – og stadig er den mest populære variant.

Gode varianter bliver ægte klassikere, og det gælder også for Reese’s. Deres Peanut Butter Cups er stort set uændrede siden føromtalte første version dengang i 1928, og det er der mange brugere verden over, der er glade for.

Det betyder nemlig, at man stadig kan regne med den fantastiske kombination af chokolade og peanut butter i den lækre, lille kop.

Reese’s Peanut Butter Cups anrettes på små, tynde papbakker, som er nemme at have med at gøre. De findes både i små og store pakker – ja, faktisk fra 2 til 4 til 6 og helt op til 20 små peanut butter cups pr. pakke.

Lige til at spise – nyde – og elske.