Pure Care Topbanner

Med Pure & Cares ansigtsserums, kan du optimere din hudpleje markant. Når først du har fundet de serum, der imødekommer dine behov, vil du opleve at serum slet ikke er til at undvære. Serum er en tynd gel, der anvendes i ansigtet, som trænger ind i huden og afhjælper nogle af de helt specifikke problemer, du kan opleve med din hud, såsom pigmentfejl, urenheder- og solskader, fine linjer og rynker. Serum har en hurtig og længerevarende effekt, da det trænger helt ind i epidermis (hudens lag).

Du vil opleve, at du skal anvende mindre ansigtscreme, når du anvender en serum. 

For at opnå ekstra god effekt med Pure & Care serum anbefaler vi brugen af Pure & Care Dermarolleren. Den er lavet af mange mikro tynde nåle af høj kvalitet, som smertefrit ruller over og trænger ind i hudens overflade, hermed opstår tusindvis af små mikroskopiske huller. Det betyder at huden vil gå i gang med at reparere sig selv og derved generere mere kollagen. Med regelmæssig brug kan Pure & Care Derma Roller hjælpe dig med at forbedre din huds genopbygning, øge elasticiteten og fjerne urenheder samt øge din huds naturlige glød. 

Fordelene ved brug af Dermarolleren er dels at huden naturlige kollagenproduktion stimuleres, hvilket  minimerer synlige ar, fine linjer, rynker, strækmærke og ar efter akne, og dels øger den markant effekten af anvendte cremer, gel og olier, da hudens evne til at absorbere disse øges. 

Serum1 600x350.png
KE8A8143

Serum er en vigtig del af den daglige hudplejerutine, såfremt du ønsker at opleve optimale og fantastiske resultater. Dog kan Serum ikke anvendes alene, da det kun er målrettet specifikke hududfordringer og derfor ikke indeholder de fedtstoffer, der skal til
for at beskytte huden.

Pure & Care ansigtsserum fås i mange forskellige varianter, som bredt dækker de hudvariationer, vi har i Skandinavien, om du har problemhud, eller blot vil opfriske, opstramme så har vi i vores udvalg serum som passer til dig. Med andre ord tilfører Pure & Cares serums fugt, collagen, de er plejende, renser og opstrammer huden.

Produkterne er fri for kunstige farvestoffer, fyldstoffer, parabener og additiver. Pure & Care serums er fremstillet af blandt andet planteekstrakt, biologisk fermentering og de er ikke testet på dyr.

Klik på billederne nedenfor for at læse mere om de forskellige serums og deres anvendelse.

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK