Pure_Care_Serum_topbanner.jpg

Pure & Care ansigtsserum fås i 7 forskellige varianter, som bredt dækker de hudvariationer, vi har i Skandinavien, om du har problemhud, eller blot vil opfriske, opstramme så har vi i vores udvalg serum som passer til dig. Med andre ord tilfører Pure & Cares serums fugt, collagen, de er plejende, renser og opstrammer huden.

Produkterne er fri for kunstige farvestoffer, parfumer, fyldstoffer, parabener og additiver. Pure & Care serums er fremstillet af blandt andet planteekstrakt, biologisk fermentering og de er ikke testet på dyr.

Klik på billederne for at læse mere om de forskellige serums, og deres anvendelse og samt indholdsstoffer.

Vitamin C Serum

Pure & Care Vitamin C Serum trænger ind i huden og tilfører huden den manglende fugt, og derved mindsker fine linjer og rynker i huden. Den lysner og strammer huden op. Vitamin C Serum er lige så velegnet til ung, problematisk hud som til moden og tør hud med irritationer. Den giver huden et sundt udseende og beroliger huden. Kan også anvendes efter solbadning.

EGF Serum

Pure & Care EGF Serum hjælper med at genopbygge den naturlige struktur i din hud. Ved daglig brug optimeres hudens sundhed, huden opnår en mere glat og jævn overflade. Når serummet anvendes dagligt, kan resultaterne ses inden for ca. 2 uger, og forbedres yderligere ved fortsat brug.

EGF er et vækstfaktorprotein i serum form, der reaktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces, så produktionen af kollagen og elastin øges, samtidig med huden får en sund og frisk overflade. Hudens ældningsproces nedsættes og tydelige ældningstegn reduceres. EGF Serum hjælper med at genopbygge den naturlige struktur i din hud.

Kan med fordel anvendes i kombination med Pure & Care Derma Roller

Det anbefales at Pure & Care EGF serum benyttes umiddelbart før rulning med Pure & Care Derma Roller, grundet dens helende effekt. Efterfølgende bør huden behandles med enten Hyaluronc Acid Serum eller Collagen Serum, alt efter ønskede effekt.

Serum1 600x350.png
Serum2 600x350.png

Hyaluronic Acid Serum

Pure & Care Hyaluronc Acid Serum trænger ind i huden og tilfører huden den manglende fugt, og derved mindsker fine linjer og rynker i huden. Denne effektive serum beriger huden med unikke fugtighedsgivende udtræk af planter og næringsstoffer, der optages og lagres i huden. Denne serum er lige så velegnet til ung, problematisk hud som til moden og tør hud med irritationer. Hyaluronic acid serum vil bringe huden i balance igen og gøre den blød, fin/gjør den myk og glat.

Funktion:

Giver fugt til tør, træt og kedelig hud

Hjælper med at afbalancere hudens fugtindhold

Mindsker fine linjer og rynker

Stimulerer hudens kollagen produktion

Collagen Serum

Dette serum koncentrat reducerer synligt udseendet af rynker og fine linjer. Med det høje indhold af opløseligt kollagen, hjælper vores serum huden med at blive jævn, mere fast og glat, samt forbedrer desuden hudens elasticitet.

Funktion:

Stimulerer hudens kollagen regenerering

Forbedrer hudens elasticitet

Mindsker fine linjer og rynker

Hjælper med at afbalancere hudens fugtindhold

Witch Hazel Serum

Pure & Care Witch Hazel Oil Serum hjælper ikke kun med at balancere hudens oliesekretion og minimere store porer, men viser sig også at være effektiv til at fjerne akne og bumser/ kviser. Når serummet anvendes dagligt, kan resultaterne ses inden for ca. 2 uger, og forbedres yderligere ved fortsat brug.

Funktion:

Kontrollerer hudens produktion af fedt og olie

Optimerer hudens PH værdi

Minimerer store porer

Hjælper med at fjerne akne og bumser/kviser

Snail Serum

Pure & Care Snail Serum kan øjeblikkeligt berige huden med fugt, uden at efterlade den fedtet. Denne serum kan reducere rynker og øge hudens elasticitet, samt accelerere hud-regenerering og reparere beskadiget/skadet hud.

Funktion:

Giver fugt og glød til tør, grå og kedelig hud

Øger hudens elasticitet betydeligt

Virker helende på urenheder, ar og rynket hud.

Efterlader din hud glat, blød/myk og smidig

Tea Tree Oil Serum

 Tea Tree Oil har flere fordele: Benyttes olien på daglig basis, vil den både synligt minimere hudproblemer og sikre, at huden holder sig sund og rask.

Tør hud og bumser/kviser på samme tid er normalt. Pas på med at bruge alt for skrappe og udtørrende produkter i kampen mod uren og bumset hud. Udtørrer man huden, vil huden selv begynde at producere mere fedt, hvilket igen medfører flere bumser/kviser og uren hud.

Tea Tre Oil vil gå ind og holde huden fugtig med naturlig fedt, som nærer huden og er med til at holde den sund.

Pure & Care Tea Tree Oil serum indeholder fugtgivende ingredienser som binder fugten til huden

Funktion:

Genopretter hudens bakterie flora

Optimerer hudens PH værdi

Modvirker bakterier

Hjælper med at fjerne akne og bumser/kviser

2% AHA-serum

PUCA Pure & Care AHA serum giver huden glans og en jævn tone. Den indeholder plante- og blomster ekstrakt, som tilfører huden fugt og antioxidanter som hjælper med at udglatte fine linjer og rynker i huden. Den virker som en barriere mod for tidlig aldring af huden. 

Funktion:

Mindsker store porer

Giver huden glans og en jævn tone

Glatter rynker og fine linjer

Glycolic Acid, glykolsyre peeler huden dybt. Stimulerer dannelsen af nye hudceller og binder samtidig fugt i huden. Er effektiv til tør og ældet hud, men en effekt kan også opnås ved akne.

2% BHA Peeling Essence

Denne serum er effektiv til ung hud, med tendes til akne, hudorme og urenheder. Den indeholder hyaluronsyre, som booster hudens fugtindhold, modvirker inflammation og virker fugtbevarende.

Funktion:

Mindsker store porer

Giver huden glans og en jævn tone

Glatter rynker og fine linjer

Salicylic Acid(BHA): peeler huden, antiinflammatoriske egenskaber, forhindrer porerne i tilstopning og giver plads til ny cellevækst.

Behandlingerne giver på en naturlig måde en synlig effekt. Der tilføres fugt, antioxidanter og vitaminer, der aktiverer hudens egne celler og kollagen produktion.

Du kan med fordel anvende denne peelende serum, hvis du har tendes til  rosacea og gerne vil nedtone dette. 

Gold Anti-Wrinkle Serum

Gold Anti-Wrinkle Serum er beriget med guld. Denne fugtgivende guld serum bidrager til at stimulere hudens naturlige kollagen celle vækst og derved holde huden fyldig.

Funktion:

Reducerer rynker og fine linjer

Holder huden fastere

Stimulerer hudens kollagen regenerering

Fremmer Celle regeneration

Gold Extract: Forsinker aldringsprocessen og opretholder hudens ungdommelige udseende

D-Panthenol (D vitamin): Binder fugt til huden, stimulerende sårheling og har antiinflammatoriske virkninger.

Beta Glucan: Naturlige planteceller, som genopbygger huden.

Kan med fordel anvendes i kombination med PUCA Pure & Care Dermaroller

Eye Care Serum

Denne plejende øjenserum har en næsten magisk formel, der indeholder en unik blanding af værdifulde og kraftfulde anti-age-ingredienser for at modvirke ældningstegn i det sarte øjenområde. Huden omkring øjnene ser øjeblikkeligt fastere, lysere og mere ungdommelig ud og får en frisk glød, der får dine øjne til at stråle.

Funktion:

Reducerer mørke rande

Modvirker hævede øjenomgivelser

Giver fugt til øjenkonturerne

Udglatter fine linjer og rynker

Derma Roller

Med regelmæssig brug kan Pure & Care Derma Roller hjælpe dig med at forbedre din huds genopbygning, øge elasticiteten og fjerne urenheder samt øge din huds naturlige glød.

Pure & Care Derma Roller er lavet af mange mikro tynde nåle af høj kvalitet, som smertefrit ruller over og trænger ind i hudens overflade. Hermed opstår tusindvis af små mikroskopiske huller. Det betyder at huden vil gå i gang med at reparere sig selv og derved generere mere kollagen.

Pure & Care Derma Roller giver dig to store fordele:

For det første stimuleres hudens naturlige kollagen produktion, som signifikant minimerer synlige ar, fine linjer, rynker, strækmærke og ar efter akne.

Derudover øger den markant effekten af anvendte af cremer, gel og olier da hudens evne til at absorbere disse øges. Dette er ligeledes gældende ved cellulitis reduktion.

Pure & Care Derma Roller anbefales til et, eller flere, af følgende hudproblemer:

1) Fjernelse/behandling af ar, herunder ar efter akne.

2) Fjernelse/behandling af strækmærker.

3) Anti-aldring, anti-rynke, øget elasticitet

4) Cellulitis behandling/cellulitis reduktion eller fjernelse

5) Hyper pigmenterings behandling

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK