Pure Care Topbanner

PUCA Pure & Care hudpleje

Med PUCA Pure & Cares koncept er pleje og fugt til huden, samtidig med at brandets wellness og plejeprodukter skal være topkvalitet til en overkommelig pris, hvor alle kan være med. PUCA Pure & Cares værdier er skønhed, frihed, nyskabende og overraskelser. 
Produkterne er sikkerhedsgodkendt til behandling på klinikker, skønhedssaloner, wellness og kursteder. 

Fra PUCA Pure & Care finder du alt fra ansigtspleje i form af cremer, serums, facemist og ansigtsmasker, samt en hel fodplejeserie, konjacsvampe til ansigt og krop og meget andet. PUCA Cure & Cares produktsortiment er under konstant udvikling, og med på de nyeste tendenser indenfor hud- og hårpleje - alt sammen baseret på videnskabeligt certificerede ingredienser.

 

Ansigtspleje fra PUCA Pure & Care

En sund og flot hud, kræver gode plejerutiner, som er tilpasset lige præcis din hud.  Èn ting er gode cremer, men der skal mere til end det. Pure & Care er kendt for sine mange serums og masker til hvert sit formål. Nedenfor finder du et udvalg af ansigtsplejeprodukter fra PUCA Pure & Care.

Ansigtsserums findes til mange forskellige formål, find hele udvalget fra PUCA Pure & Care længere nede på siden.

Ansigtsserum

Med PUCA Pure & Cares ansigtsserums, kan du optimere din hudpleje markant. Når først du har fundet de serums, der imødekommer dine behov, vil du opleve at serum slet ikke er til at undvære. Serum er en tynd gel, der anvendes i ansigtet, som trænger ind i huden og afhjælper nogle af de helt specifikke problemer, du kan opleve med din hud, såsom pigmentfejl, urenheder- og solskader, fine linjer og rynker. Serum har en hurtig og længerevarende effekt, da det trænger helt ind i epidermis (hudens lag). Du vil opleve, at du skal anvende mindre ansigtscreme, når du anvender en serum. 

Serum er en vigtig del af den daglige hudplejerutine, såfremt du ønsker at opleve optimale og fantastiske resultater. Dog kan Serum ikke anvendes alene, da det kun er målrettet specifikke hududfordringer og derfor ikke indeholder de fedtstoffer, der skal til
for at beskytte huden.

PUCA Pure & Care ansigtsserum fås i mange forskellige varianter, som bredt dækker de hudvariationer, vi har i Skandinavien, om du har problemhud, eller blot vil opfriske, opstramme så har vi i vores udvalg serum som passer til dig. Med andre ord tilfører Pure & Cares serums fugt, collagen, de er plejende, renser og opstrammer huden. Produkterne er fri for kunstige farvestoffer, fyldstoffer, og additiver. Pure & Care serums er fremstillet af blandt andet planteekstrakt og biologisk fermentering.

For at opnå ekstra god effekt med Pure & Care serum anbefaler vi brugen af Pure & Care Dermarolleren. Den er lavet af mange mikro tynde nåle af høj kvalitet, som smertefrit ruller over og trænger ind i hudens overflade, hermed opstår tusindvis af små mikroskopiske huller. Det betyder at huden vil gå i gang med at reparere sig selv og derved generere mere kollagen. Med regelmæssig brug kan Pure & Care Derma Roller hjælpe dig med at forbedre din huds genopbygning, øge elasticiteten og fjerne urenheder samt øge din huds naturlige glød. Fordelene ved brug af Dermarolleren er dels at huden naturlige kollagenproduktion stimuleres, hvilket  minimerer synlige ar, fine linjer, rynker, strækmærke og ar efter akne, og dels øger den markant effekten af anvendte cremer, gel og olier, da hudens evne til at absorbere disse øges. 

Klik på billederne nedenfor for at læse mere om de forskellige serums og deres anvendelse.

PUCA Pure & Care fodpleje

Fra PUCA Pure & Cares fodplejeserie FOOT finder du et bredt udvalg af kvalitets produkter, som plejer og passer på dine fødder. Husk at god fod-hygiejne starter med at vaske fødderne hver dag. Når du tager dit morgenbad, er det vigtig at dine fødder bliver vasket, skyllet og frotteret.

Find butik

.. i nærheden af dig