Følg os hvis du gider

Pure & Care ansigtsserum fås i 7 forskellige varianter, som bredt dækker de hudvariationer, vi har i Skandinavien, om du har problemhud, eller blot vil opfriske, opstramme så har vi i vores udvalg serum som passer til dig. Med andre ord tilfører Pure & Cares serums fugt, collagen, de er plejende, renser og opstrammer huden.

Produkterne er fri for kunstige farvestoffer, parfumer, fyldstoffer, parabener og additiver. Pure & Care serums er fremstillet af blandt andet planteekstrakt, biologisk fermentering og de er ikke testet på dyr.

Klik på billederne for at læse mere om de forskellige serums, og deres anvendelse og samt indholdsstoffer.

Vitamin C Serum

Pure & Care Vitamin C Serum trænger ind i huden og tilfører huden den manglende fugt, og derved mindsker fine linjer og rynker i huden. Den lysner og strammer huden op. Vitamin C Serum er lige så velegnet til ung, problematisk hud som til moden og tør hud med irritationer. Den giver huden et sundt udseende og beroliger huden. Kan også anvendes efter solbadning.

EGF Serum

Pure & Care EGF Serum hjælper med at genopbygge den naturlige struktur i din hud. Ved daglig brug optimeres hudens sundhed, huden opnår en mere glat og jævn overflade. Når serummet anvendes dagligt, kan resultaterne ses inden for ca. 2 uger, og forbedres yderligere ved fortsat brug.

EGF er et vækstfaktorprotein i serum form, der reaktiverer hudcellernes egen genetiske fornyelsesproces, så produktionen af kollagen og elastin øges, samtidig med huden får en sund og frisk overflade. Hudens ældningsproces nedsættes og tydelige ældningstegn reduceres. EGF Serum hjælper med at genopbygge den naturlige struktur i din hud.

Kan med fordel anvendes i kombination med Pure & Care Derma Roller

Det anbefales at Pure & Care EGF serum benyttes umiddelbart før rulning med Pure & Care Derma Roller, grundet dens helende effekt. Efterfølgende bør huden behandles med enten Hyaluronc Acid Serum eller Collagen Serum, alt efter ønskede effekt.

Hyaluronic Acid Serum

Pure & Care Hyaluronc Acid Serum trænger ind i huden og tilfører huden den manglende fugt, og derved mindsker fine linjer og rynker i huden. Denne effektive serum beriger huden med unikke fugtighedsgivende udtræk af planter og næringsstoffer, der optages og lagres i huden. Denne serum er lige så velegnet til ung, problematisk hud som til moden og tør hud med irritationer. Hyaluronic acid serum vil bringe huden i balance igen og gøre den blød, fin/gjør den myk og glat.

Giver fugt til tør, træt og kedelig hud
Hjælper med at afbalancere hudens fugtindhold
Mindsker fine linjer og rynker
Stimulerer hudens kollagen produktion

Collagen Serum

Dette serum koncentrat reducerer synligt udseendet af rynker og fine linjer. Med det høje indhold af opløseligt kollagen, hjælper vores serum huden med at blive jævn, mere fast og glat, samt forbedrer desuden hudens elasticitet.

Stimulerer hudens kollagen regenerering
Forbedrer hudens elasticitet
Mindsker fine linjer og rynker
Hjælper med at afbalancere hudens fugtindhold

Witch Hazel Serum

Pure & Care Witch Hazel Oil Serum hjælper ikke kun med at balancere hudens oliesekretion og minimere store porer, men viser sig også at være effektiv til at fjerne akne og bumser/ kviser. Når serummet anvendes dagligt, kan resultaterne ses inden for ca. 2 uger, og forbedres yderligere ved fortsat brug.

Kontrollerer hudens produktion af fedt og olie
Optimerer hudens PH værdi
Minimerer store porer
Hjælper med at fjerne akne og bumser/kviser

Snail Serum

Pure & Care Snail Serum kan øjeblikkeligt berige huden med fugt, uden at efterlade den fedtet. Denne serum kan reducere rynker og øge hudens elasticitet, samt accelerere hud-regenerering og reparere beskadiget/skadet hud.

Giver fugt og glød til tør, grå og kedelig hud
Øger hudens elasticitet betydeligt
Virker helende på urenheder, ar og rynket hud.
Efterlader din hud glat, blød/myk og smidig

Tea Tree Oil Serum

 Tea Tree Oil har flere fordele: Benyttes olien på daglig basis, vil den både synligt minimere hudproblemer og sikre, at huden holder sig sund og rask.

Tør hud og bumser/kviser på samme tid er normalt. Pas på med at bruge alt for skrappe og udtørrende produkter i kampen mod uren og bumset hud. Udtørrer man huden, vil huden selv begynde at producere mere fedt, hvilket igen medfører flere bumser/kviser og uren hud.

Tea Tre Oil vil gå ind og holde huden fugtig med naturlig fedt, som nærer huden og er med til at holde den sund.

Pure & Care Tea Tree Oil serum indeholder fugtgivende ingredienser som binder fugten til huden

Genopretter hudens bakterie flora
Optimerer hudens PH værdi
Modvirker bakterier
Hjælper med at fjerne akne og bumser/kviser

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK