Pedigree

Pedigree - Find billigt Pedigree hundefoder hos Normal

Dyrefoderfirmaet Pedigree har en lang og rig historie bag sig. I 1934 grundlagde Mars Limited (jeps, dem med chokoladebarerne) det der senere skulle vise at blive Pedigree, da de begyndte at sælge lav-kvalitets kød som hundefoder. Meget er sket siden dengang, og i dag er Pedigree et af verdens mest genkendelige brands – selv for folk der ikke har et kæledyr i huset. Pedigree mener, at den fantastiske og elskelige uskyldighed, der findes i enhver hund, hjælper os med finde frem til vores barnlige og uskyldige og ubekymrede side. Vores hunde hjælper os med at blive bedre versioner af os selv. De hjælper os med at sætte pris på de små ting i hverdagen. Pedigree går meget op i, at kæledyrsejere har god og nærende foder til rådighed for deres elskede husdyr. Derfor går alle deres produkter igennem lange og krævende kvalitetstests, så de er sikre på, at deres produkter lever op til deres egne høje standarder. Og derfor var det en simpel beslutning, da Normal skulle vurdere, om vi ville have Pedigree produkter i vores butikker – selvfølgelig!

Populære Pedigree varianter

Pedigree har en enorm portefølje af produkter, og derfor var det en svær proces, da vi skulle udvælge, præcis hvilke vi gerne vil have i vores butikker. Det endte dog med at være nogle af Pedigrees mest populære varianter, nemlig Pedigree hundefoder og Pedigree hundesnacks. Pedigrees hundefoder er ikonisk og genkendeligt verden over, og det var derfor vigtigt for Normal at kunne tilbyde vores kunder det – og endda til billige priser. Vi har nemlig både Pedigree hundefoder og Pedigree hundesnacks til vores faste, lave Normal pris. Vi håber, at du vil komme forbi din lokale Normal butik og tjekke vores udvalg ud. Hvis du ikke har prøvet Pedigree hundefoder til din hund før, vil vi kraftigt anbefale det. Og hvis du er i tvivl, om hvorvidt Pedigree hundesnacks passer til lige netop din hund, er du naturligvis velkommen til at spørge en af vores dygtige medarbejdere til råds.

Pedigree hundefoder med sunde og nærende ingredienser

Pedigrees hundefoder bør have en plads i alle hjem med hund, og det skyldes især den velsmagende og nærende sammensætning af ingredienser. Pedigree bruger især majs, hvede, kød, grøntsagsolie og ris i deres hundefoder. Denne sammensætning sikrer en velfungerende og glad hund, der er klar til at møde dagen frisk og velfodret. Det er vigtigt, at din hund bliver fodret optimalt, da den ellers ikke kan udfolde sit fulde potentiale. Man kan eventuelt sammenligne det med sig selv – får man en god, sund og robust morgenmad, kan man mærke produktiviteten være høj i meget længere tid, end hvis man får en usund eller slet ingen morgenmad. Hundene har det på samme måde. De er fantastiske væsener, men de har brug for det rigtige brændstof for at være på toppen. Og det sørger Pedigree hundefoder for.