Oral B tandbørster og børstehoveder – rene tænder med moderne teknologi

Tandbørstning. For nogle en sur pligt – for andre et behageligt og bekendt ritual. Uanset hvilken lejr man nu står i, så skal det jo gøres. Og gerne på den rigtige måde.

Oral B’s tandbørster har i årevis hjulpet danskerne med at få hvide, sunde og stærke tænder, og især de elektriske tandbørster er blevet populære – simpelthen fordi de sikrer, at vi får klaret tandbørstningen ordentligt.

Hos NORMAL har vi et stort udvalg af de bedste modeller fra gode, gamle Oral B.

Oral B tandbørster – kvalitetsfyldt skummen siden 1951

Hvidere tænder og mindre plak. Målsætningen må lyde bekendt for hovedparten af alle os, der troligt griber fast i tandbørsten et par gange om dagen. Målsætningen er da også den samme for Oral B. Det skal være nemt at børste tænder – og det skal være nemt at gøre det rigtigt.

Oral B’s ikoniske elektriske tandbørster

Med Oral B’s elektriske tandbørster får du – udover mindre plak og hvidere tænder – sundere og stærkere tandkød med effektiv tandkødsbeskyttelse. Det sørger tandbørsternes helt særlige teknologi for. Du kan regne med præcise vinkler, stor effekt og flotte resultater – på både over- og underflader.  

Oral B tandbørstehoveder – til dig, der vil gøre din tandlæge glad

Det sker oftest alt for sjældent – men jo, tandbørsten skal altså skiftes regelmæssigt. Og hvis du har en elektrisk en af slagsen, skal tandbørstehovedet faktisk udskiftes lige så ofte. Du har nok hørt anbefalingen et par gange eller sytten fra din tandlæge – og her kan vi tilføje, at NORMALs butikschefer er meget enige…

Vi har alle forskellige børstevaner. Nogle af os er den hårde type, der slider et tandbørstehoved ned på et par uger. Andre kan klare et par måneder eller 3. Uanset behovet er det nok for det bedste – og ikke mindst behageligt – at børste tænder med en ny, frisk tandbørste.

Og hvis du nu er typen, der trykker lidt for hårdt under tandbørstningen, så er der faktisk hjælp at hente. Oral B har også tandbørstehoveder med en særlig tryksensor, der markerer, hvis du giver den lidt for meget gas.

Oral B tandpasta

En god tandpasta er en helt essentiel del af den gode mundhygiejne. Både smag, friskhed og fornemmelse skal være på plads – ligesom tandpastaen selvfølgelig skal virke efter hensigten. 

En tandbørste kan ikke sørge for hvide tænder på egen hånd – der skal selvfølgelig en god tandpasta til. Oral B har udviklet deres helt egen model, der komplementerer tandbørsten på optimal vis.

Derudover er deres særlige formel, der eksempelvis ses i Pro Expert varianten, designet til at beskytte emaljen. Den er udviklet i samarbejde med tandlæger og beskytter de områder, hvor tandlæger oftest ser problemer.

Et verdenskendt mærke, der bare holder stilen

Det er nemt at beskrive Oral B – paradoksalt fordi det taler for sig selv. Det er svært at finde en bruger af Oral B’s produkter, der har noget negativt at sige om mærket. Og det er fordi, tandbørsterne netop gør det, der kræves af dem. Oral B holder dine tænder rene og hvide, din mund frisk og dit tandkød sundt.

Hvad mere kan man forlange?

Se hele udvalget i NORMAL - du finder din nærmeste butik nedenfor.

Find butik

.. i nærheden af dig