Sæt standarden højt med OPI neglelak

Siden 1989 har OPI sat sit præg på vores personlige visitkort: Nemlig på vores hænder. OPI er et af de helt store brands inden for neglepleje, og deres produkter er karakteriseret ved meget høj kvalitet, konstant innovation og sikre, gennemtestede ingredienser – perfektion helt ud til fingerspidserne.

Sortimentets farver er præget af tidens tendenser, og OPI går aldrig på kompromis med æstetikken. Det er luksus, der er til at betale.  Hos OPI er tesen, at den rette farve, rette kvalitet og rette finish påvirker din selvtillid og din kreativitet. Det er ikke lige meget, hvad du putter på dine negle.  

OPI neglelak – langtidsholdbare lakker i smukke farver

OPI’s neglelakker findes efterhånden i så mange varianter og farver – både til den klassiske, den mere vovede og den ekstra sprælske type – at det kan være svært at vælge.

Hos NORMAL er vi store fans. For udover den ekstraordinære farvepigmentering, er vi særligt tilhængere af den hurtige tørretid og den ekstra lange holdbarhed. What’s not to like?

Når du skal påføre din neglelak, anbefaler OPI, at du følger disse tre trin:

  • Start med en god base coat, der beskytter neglene og forhindrer misfarvning
  • Påfør neglelakken i din yndlingsfarve
  • Slut af med en top coat, der giver den eftertragtede shine-effect – og får neglelakken til at holde længere.

Som det lyder fra OPI: Dyp, tryk, perfekt.

OPI base coat, der styrker neglen

For det absolut bedste resultat bør du forberede dine negle med en primer. Det gør du bedst ved at bruge OPI’s base coat. OPI’s unikke base coat styrker dine negle og forebygger, at de knækker og bliver misfarvede. Og du sikrer tilmed en længere holdbarhed på din neglelak. Der er nemlig ikke noget værre end at bruge lang tid på at lægge den perfekte neglelak – og så holder den ikke mere end en halv dag.

OPI’s base coat er utrolig nemme at påføre. Og så er de forskellige varianter kvalitetsudviklet, så du er sikker på, at din neglelak hæfter bedst muligt på neglen.

Good to go med OPI top coat

OPI’s top coat er en elegant overlak til dig, der nyder at kræse for dine negle, men samtidig ikke har oceaner af tid til at vente på – bogstaveligt talt – at se maling tørre. OPI’s top coat giver en helt unik shine, der hverken er for meget eller for lidt – en detalje, der giver dine negle en ekstraordinær finish.

Med OPI’s top coat får du en glat og glansfuld overflade, der ikke bare tørrer hurtigt, men også hjælper din neglelak til at hærde hurtigere. Top coaten beskytter dine nylakerede negle mod stød- og trykmærker.

Sørg for at nå helt ud til neglespidserne med din top coat. Så undgår du krakelerede negle, selvom du bruger dine hænder meget i løbet af dagen.