Nivea

Billige Nivea cremer, solcremer, deodoranter og ansigtscremer

Det måske mest genkendelige crememærke verden over, Nivea, kan du finde i NORMALs butikker. Nivea blev grundlagt i starten af 1900-tallet, da Oscar Tropolowitz udviklede en emulsion af vand-i-olie, der kunne bruges som en hudcreme. Produktet var dengang revolutionerende og den første af sin art og skulle vise sig at blive grundlaget for Nivea. Navnet Nivea stammer fra latin, hvor ordet betyder ”sne-hvid”, og den hvide komponent er den dag i dag stadig et af varemærkerne for Nivea, da det hvide logo på den blå baggrund fortsat bruges. Den klassiske blå og hvide tindåse blev for første gang brugt til at opbevare cremer i 1924. Efter 2. verdenskrig blev Nivea som varemærke konfiskeret af de allierede, men ejeren brugte efterfølgende mange år og en enorm mængde energi på at købe mærket tilbage, og i 1997 var det fuldstændigt tilbage på oprindelige hænder igen.

Billige Nivea deodoranter og aftershaves

Nivea har efterhånden udviklet sig til et mærke med fokus på langt mere end ’blot’ cremer. Også deres deodoranter og aftershave har vundet enorm global popularitet, og det skyldes blandt andet en kombination af kvalitetsfyldte produkter og innovativ teknologi. Nivea investerer ekstremt meget energi og enormt mange ressourcer i at have de bedste og mest udviklede produkter på markedet og det er tydeligt især i deres deodoranter og aftershave. Her er der et højt fokus på pleje af huden og en behagelig duft. Det er et koncept, NORMAL sagtens kan støtte op om, og derfor har vi naturligvis inkluderet en række Nivea deodoranter og aftershaves i vores sortiment.

Nivea cremer – alt fra solcreme til dagcreme

Selvom Niveas deodoranter og aftershaves har opnået enorm fremgang de seneste år, er Niveas største varemærker stadig deres cremer. Langt, langt de fleste mennesker har, på et eller andet tidspunkt i deres liv, set den her blå tindåse med det hvide Nivea logo, og med god grund. Niveas cremer er skabt med så stort et fokus på kvalitet, at man er sikker på, at huden får den allerbedste pleje. Derfor har vi hos NORMAL selvfølgelig inkluderet en lang række forskellige cremer – vores sortiment tæller alt lige fra dagcremer til solcremer, og også det lige midt imellem. NORMAL mener, at huden fortjener den bedste mulige pleje – især sart hud, der har brug for masser af fugt og nærende ingredienser. Derfor har vi masser af Nivea creme til både ansigt og krop. Derudover har vi selvfølgelig et stort udvalg af Nivea solcreme. Mange mennesker undervurderer vigtigheden af at beskytte huden mod solen. Det er især vigtigt for at undgå forskellige hudsygdomme, og derfor har vi anskaffet nogle af markedets bedste solcremer til vores hylder. Og i den kategori findes uden tvivl Nivea. Vi har en lang række forskellige Nivea solcremer med forskellige faktorer, så der bør være noget til ethvert behov.

Vil du se hele vores udvalg af Colgate? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig