1440X440 Niveasun

Nivea solcreme – så er du godt beskyttet mod solens skadelige stråler

Solcreme er et vigtigt supplement til skygge og tøj, når du skal beskytte dig mod solen. Og lige meget hvad du laver, så er solens stråler jo lige skrappe, om du ligger på stranden og laver havearbejde, eller løber en tur i parken, så husk altid solcreme.

Hos NORMAL finder du et bredt udvalg af solcremer, bl.a. NIVEA SUN, som dels er enormt effektiv, giver pålidelig beskyttelse og ikke mindst giver den bedste pleje til din hud. Solbeskyttelsesprodukter kan fås i mange varianter; creme, lotion eller gel - alle virker lige godt. Hvilken faktor man skal anvende, afhænger dels af hvor sart eller lys ens hud er, og dels afhænger om man er i Danmark, eller rejser til lande tættere på ækvator, hvor der er brug for en højere solbeskyttelsesfaktor, også kaldet SPF.

Logo 1200X700px Hvid

Alle NIVEA SUN-produkterne giver lysbestandig beskyttelse og hudens naturlige beskyttelse mod UV-stråler vedligeholdes selv i ekstrem varme, hvis man bruger den rette solcreme. De giver øjeblikkelig beskyttelse, hvilket betyder, at den specificerede UVA- og UVB-beskyttelse garanteres direkte efter påføring, og at der ikke behøver at gå tid indtil cremen virker og beskytter huden. Efter påføring af solcremen kan man nyde solen med det samme. Læs mere om hvert produkt ved at klikke på billedet nedenfor.

Find butik

.. i nærheden af dig