M&M’s – få styr på hyggen med hele familiens yndlingschokolade

Da Forrest C. Mars i 1930’erne så spanske soldater spise chokoladeknapper dækket af sukker, fik han en god idé. Han ville lave sin helt egen version – en bedre version. Derfor gik han i laboratoriet med Bruce Murrie, og de kom sammen på idéen til M&M’s – lavet af Mars & Murrie. 

Den revolutionerende chokoladeknap blev lanceret i 1941, og i dag sælges M&M’s i over 100 lande og er et af de mest genkendelige stykker slik globalt set. En enkelt M&M’s vejer lige under 1 gram, helt præcist 0,91 gram, men hvis du er i stand til at holde dig til kun én, bøjer vi os i dyb respekt…

M&M’s er nemlig ufatteligt lækre og på mange måder den ideelle snak – uanset om man er på farten, i biffen eller har slået sig ned til aftenhyggen derhjemme. 

Den klassiske pakke med M&M’s

M&M’s har siden undfangelsen i 1941 gået fra én variant til mange forskellige slags. Men den helt klassiske og ikoniske variant, et chokoladeindre dækket af farvestrålende smeltet sukker, er stadig med afstand den mest populære. Den semisøde chokolade er omkranset af en hård slikskal, der tilsammen giver den genkendelige knasende sødme, som vi alle i dag forbinder med M&M’s. 

Nye varianter tager det skridtet videre

Men siden klassikeren så dagens lys, er talrige andre variationer blevet introduceret. Hos Normal bestræber vi os på at have så mange særlige udgaver i sortimentet ad gangen.

Følgende enten har vi, eller har vi haft, i vores butikker:

M&M's peanut butter – det bedste fra begge verdener

Hvis du er fan af den sød-salte kombination af chokolade og peanut butter, og gerne vil have en lækker twist af sød sirupskal med, så kan du roligt give dig i kast med m&m's peanut butter smag.

De ikoniske M&M’s bliver kun bedre med smag af ægte peanut butter i midten.

M&M’s caramel – sød, knasende og fyldt med karamel

Sukkerskal udenpå – og lækker karamel indeni. Bliver det bedre? Vi synes, den er svær at slå. Og det har M&M’s helt sikkert også tænkt, da de udvidede sortimentet med en kombination af to af de mest elskede elementer indenfor slikverdenen, nemlig karamel og chokolade – og selvfølgelig den knasende slikskal.

Kombinationen er allerede en klassiker og en af de mest populære varianter.

M&M's crispy – sprød og sød

Det var egentlig tænkt som et ”limited edition” produkt, som kun kørte i en kort periode og derefter blev taget af markedet. Men efterspørgslen var så stor, at den store M&M’s koncern valgte at bringe det tilbage. Vi taler selvfølgelig om M&M’s crispy. Her har man ændret på den klassiske formular og givet det indre en sprød overhaling – man har simpelthen tilføjet sprøde, puffede ris som den nye kerne, der stadig er overtrukket med mælkechokolade og sukkerskal. De er perfekte som snack – eller som topping på en kage. Har vi hørt…

M&M’s chokoladejulekalender til årets hyggeligste tid

M&M’s har hørt vores bønner – og har udviklet en chokoladekalender, som vi kan nyde godt af, når juletiden falder på. Kalenderen er fyldt til randen med stor variation af de lækreste produkter, og der er selvfølgelig ekstra store overraskelser, når vi nærmere os slutningen af december. Det giver bare lige dét ekstra til juletiden, når man kan afløse den ”sædvanlige” kalender med en særlig en af slagsen. NB: Denne vare er sæsonbetonet og kan altså kun forhandles i og op til december.