Max Factor - Bredt udvalg af Max Factor mascara & foundation

”Max Factor – The makeup of makeup artists”. Der findes få slogans mere genkendelige end dette, og det skyldes Max Factors enorme globale indflydelse. Max Factor blev grundlagt i 1909 af Maksymilian Faktorowicz og har siden vokset sig til en af verdens førende kosmetik mærker. Grundlæggeren Maksymilian Faktorowicz var faktisk den første, der officielt benyttede sig af ordet ”makeup”. I mærkets tidlige dage specialiserede det sig i makeup til film, og det var den måde, at mærket fik økonomisk frihed til at udvikle sig til også at henvende sig til ’almindelige mennesker’. Max Factor er i dag et globalt brand, og det sælges til en lang række lande verden over. Det regnes blandt eliten af makeup brands og de er især kendt for klassikerne i deres sortiment, som kunderne vender tilbage til igen og igen. Der var derfor ingen tvivl, da NORMAL skulle beslutte, om Max Factor skulle inkluderes i vores skønhedssortiment. Det blev et rungende ’ja! ’.

Billig Max Factor makeup hos Normal

Max Factor er specialist inden for makeup kunsten. Der er en masse sandhed i deres slogan – deres makeup foretrækkes af makeup artister verden over. Max Factor har en lang række forskellige produkter i deres sortiment. De specialiserer sig ikke kun indenfor en bestemt slags makeup – de har således både klassikere som mascara, læbestift, neglelak og øjenskygge i deres udvalg, og disse er blot nogle blandt mange muligheder. Hos NORMAL lægger vi ikke skjul på vores begejstring over Max Factor, og derfor har vi valgt at tilbyde en bred vifte af nogle af deres bedst solgte produkter. Du kan således få billig Max Factor makeup i vores butikker. Vi håber, at du vil komme på besøg og lade dig inspirere af vores flotte udvalg. Vi vil i hvert fald ikke tøve med at anbefale Max Factor makeup til enhver, der skulle komme forbi – og det håber vi selvfølgelig, at du gør.

Max Factor mascara til ethvert behov

Makeup er en integreret del af vores hverdag, og derfor er det vigtigt, at man har adgang til de bedste produkter. Hos NORMAL kan du få et bredt udvalg af mascara fra Max Factor og vi vil gerne give vores kunder mulighed for at købe Max Factors klassikere til en fast lav pris hver dag. Det kan være svært at gennemskue fordelene ved de enkelte makeup produkter, og derfor er du naturligvis mere end velkommen til at spørge vores dygtige medarbejdere til råds. Vi vil gøre vores bedste for at rådgive dig omkring vores Max Factor mascara. Så kom på besøg hos NORMAL og se vores store udvalg af mascara fra Max Factor. Vi har bl.a. Danmarks bedst solgte mascara 2000 Calories, som du kan købe til en unormal lav pris. Vi tør næsten garantere, at du bliver imponeret – det er vi i hvert fald blevet, efter at have stiftet nærmere bekendtskab med mærket.

Max Factor foundation

Vi inkluderer naturligvis ikke et stort Max Factor udvalg uden at have foundation. Foundation lægger grundstenen for en god makeup, da den sørger for at være en god base i huden. De fleste er bekendt med Max Factors foundation og har allerede benyttet sig af den og derfor var det en nem beslutning at have denne som en fast del af vores sortiment til fast lav pris. Der findes en foundation til enhver hudtype og ønsker du at vide mere om mere om foundations, har vi samlet et overblik til dig her. Vi håber, at du vil kigge ind hos din lokale NORMAL butik og tjekke vores udvalg af Max Factor ud – vi har en masse af det, og det ville være mærkeligt, hvis der ikke var noget, der passede til lige præcis dig.

Vil du se hele vores udvalg af Max Factor? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig