Start revolutionen med Makeup Revolution hos NORMAL

Ny dag – nyt udtryk. Dit ansigt er det ultimative lærred, og hver dag er en ny mulighed for at lave et mesterværk. Det kan dog hurtigt blive en dyr affære, hvis du skal have mulighed for at udtrykke dig kreativt. Makeup skal være sjovt og eksperimenterende – ikke dyrt og besværligt. Derfor har vi hos NORMAL samlet et stort udvalg af produkter fra Makeup Revolution.

Med Makeup Revolutions produkter kan du lægge en let hverdagsmakeup eller slå dig løs med fuld glam. Lige meget hvordan du svinger penslen, har Makeup Revolution produkterne til dig.

Makeup Revolution paletter til dig, som ikke vil nøjes

Uanset om du ønsker at give Kim K kamp til stregen med din contouring, eller blot ønsker en bronzer til illusionen om solkysset hud, har Makeup Revolution paletten til dig.

Det kan umiddelbart virke som noget af en mundfuld at vælge de helt rette produkter til dit look – men Makeup Revolution har gjort det nemt for dig: Deres paletter er sammensat med lige præcis de farver, der skal til for at definere dit ansigt og fremhæve lige netop dine attributter.

Farverne kan bruges på kryds og tværs, så du trygt kan mixe og matche, som du ønsker.

Dance all night med Makeup Revolution

Få ting er lige så frustrerende og irriterende som en makeup af dårlig kvalitet, der saboterer den gode aften i byen. Derfor har Makeup Revolution investeret utallige timer i at udvikle en makeup, der bare holder.

Så du kan skabe de vildeste looks med halo cut crease – eller slå dig løs med en klassisk smokey eye. Du kan, kort sagt, kreere en masse forskellige looks med Makeup Revolution – ja, faktisk sætter kun fantasien grænser. Og du kan roligt regne med at slippe for pandaøjne sidst på aftenen. Makeup Revolution har din ryg.

Skønhed har mange ansigter

... og Makeup Revolution har produkter til dem alle. Makeup Revolution mener, at kvalitetsmakeup skal være tilgængeligt for alle uanset køn, alder, etnicitet eller seksualitet. Hos Normal er vi enige.

Makeup Revolution laver makeup til mangfoldigheden. Og det er faktisk lige præcis brandets DNA. At sortimentet skifter ofte. Efter tidens trends. Efter dine ønsker. Efter hvad du har behov for.