L’OR kaffe – stort udvalg af højkvalitets kaffekapsler

Det sikre valg til kvalitetskaffe – der ikke koster en bondegård. Anderledes kan beskrivelsen af L’OR næsten ikke være. Den gyldne kaffe, der er kendetegnet ved en intens, aromatisk smag, er efterhånden globalt anerkendt som en kop kaffe, der bare aldrig skuffer.

L’OR kaffe er dyrket efter ansvarlige dyrkningsmetoder og er 100% UTZ certificeret. Kaffen er lavet udelukkende på bønner fra Papua Ny Guinea og Colombia, og de eksotiske lokationers ekstremt varme vejrforhold giver en kompleks og dyb smagsprofil. Alle kaffebønner er fra Arabica-planten, der er karakteriseret ved høj intensitet og masser af smag.

L’OR kaffekapsler - en sikker følgesvend til kaffekenderen

Med L’OR kaffekapsler kan du lave kaffe af baristakvalitet – derhjemme. L’OR kaffekapsler er nemlig specifikt designet til at passe til en Nespresso maskine, så du selv kan agere hjemme-barista (hvis du da ejer sådan en fætter). Kapslerne indeholder kun særligt udvalgte L’OR kaffebønner – og det kan smages!

De smarte aluminiumskapsler bevarer hver bønnes unikke aroma, som komprimeres i de små beholdere. Kapslerne er 100% lufttæt, så ingen smag går tabt. Læn dig tilbage – og nyd dig en lækker kop friskbrygget kaffe.  

L’OR Espressokapsler

L’OR Espresso er kendetegnet ved, at kaffen brygges under et højt tryk, som giver fuld knald på smagen. Man bruger mindre vand end ved f.eks. Lungo, og det giver mere kraft og intensitet.

Fordi Espressokapslen netop er så efterspurgt, har vi da også et stort udvalg. Herunder præsenterer vi 2 af L’ORs mest populære kaffekapsler i Espresso-”genren”.

Splendente varianten

Splendente kaffekapslen er især karakteriseret ved den bløde nøddesmag og en behagelig og frisk citrusfinish. Med lækker aroma og elegant skum på toppen er Splendente et pragteksemplar i L’ORs Espresso-familie. Med en intensitet på 7 lægger den sig lige i midten af skalaen – ikke for vild, og ikke for mild.

Du kan købe en 10-pak af Espresso Splendente kaffekapsler hos din lokale Normal.

Forza varianten

En vild kombination af eg og lakrids præger Forza – og det giver smag til den helt store guldmedalje. Forza har en intensitet på 9 og er dermed i den fyrige ende, hvad angår L’OR kaffe. Det er ikke for den ”sarte” kaffedrikker, men hvis du vil have masser af smag og eventyr for pengene, kan det være det helt rigtige. 

NORMAL sælger to varianter: 10- og 20styks. Til dig, der bare skal prøve – og dig, der allerede er solgt.

L’OR Lungokapsler

Lungokapslen brygges med dobbelt så meget vand som Espresso – men med den samme mængde kaffe. Det giver helt naturligt en meget mildere kop kaffe, som man kan nyde i længere tid. Effekten er dermed ikke lige så ”hårdtslående” som Espresso, og smagen er markant blidere. Det gør Lungo perfekt til den rituelle morgenkaffe – eller den hyggelige eftermiddagskop i godt selskab. Lungokapslen er en af L’ORs mest populære, og vi har da også et stort udvalg af den. Herunder præsenterer vi 2 af L’ORs mest populære kaffekapsler i Lungo-”genren.”

Profondo varianten

Sprød mandel og blød lakrids. Sådan er Profondo bygget op, og det giver en helt unik smagsoplevelse, der opleves som både intens og krydret. Toppen prydes af et lækkert lag skum, der med sin bronzeagtige farve giver en æstetisk finish. Med en intensitet på 8 lægger Profondo sig lidt over middel og passer dermed til den let ”øvede” kaffedrikker, der vil have masser af smag, uden det tager overhånd.

Elegante varianten

Elegante har en dejlig frisk frugtaroma, hvor især solbær og citrus træder markant frem. Kaffen dufter lækkert af blomster og forår, og det lyse skum giver en elegant finish. Med en intensitet på 8 ligger Elegante på samme niveau som Profondo og passer dermed til den rutinerede kaffedrikker, der vil have lidt mere end ”det sædvanlige”.