LEGO - se vores udvalg af LEGO

Den dansk-ejede legetøjsgigant LEGO er kendt af såvel børn som voksne, og siden 1932 har virksomheden været kendt for at udvikle kvalitetslegetøj. De første år var legetøjet fremstillet i træ, men i 1949 begyndte LEGO at fremstille klodser, som vi kender dem i dag, nemlig i plastik og med knopper på toppen, som kan sammensættes på et væld af forskellige måder, hvor kun fantasien sætter grænser. I dag producerer og sælger LEGO en lang række forskellige legetøjstemaer, der alle har LEGO systemet til fælles, så de kan kombineres på kryds og tværs.

 

LEGO – Leg og kreativitet for alle aldre

Navnet LEGO er en sammentrækning af ordene "legodt". Derudover giver navnets latinske betydning "jeg samler" eller "jeg sammensætter" rigtig god mening og betydningerne blev ekstra relevante, da virksomheden begyndte at lave plastikklodser med knopper, som kunne sættes sammen på forskellige måder.

LEGO er for alle aldre – både små og store har stor glæde af at bygge med de ikoniske plastikklodser, som fås i regnbuens mange farver, samt i forskellige former og størrelser. Det er kun fantasien der sætter grænser for kreativiteten når kassen med LEGO tages frem.

 

LEGO i NORMAL

I NORMAL kan du finde et skiftende sortiment af LEGO – fx kan du i tiden op mod jul finde både mindre poser og æsker, der er velegnet til kalendergaver – men også større æsker som fx LEGO City eller LEGO Friends, som er gode julegaver.

Kig ind i din nærmeste butik og se udvalget af LEGO. Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig