L’Oréal: Det sikre, klassiske valg til din skønhedspleje

Et af verdens mest ikoniske og største beauty brands – nogensinde.  Det siger ikke så lidt, men navnet L'Oréal Paris har trods alt været synonymt med kosmetik og skønhedspleje i en menneskealder – og derfor tør vi godt putte ovenstående etiket på brandet. L'Oréal blev grundlagt i 1907 og har altså mere end 100 år på bagen i en beautyverden, hvor konkurrencen er benhård.

Kun de bedste produkter overlever kundernes kvalitetskrav, og L'Oréal bliver bare ved med at imponere og tiltrække flere og flere glade brugere, generation efter generation, verden over.

L’Oréal makeup – bliv din egen personlige makeup artist

L'Oréal har en lang række famøse kategorier i sortimentet, men deres makeupprodukter har en helt særlig status.

L'Oréal har en vision om at give alle mennesker muligheden for at være deres egen personlige kunstner. L'Oréals makeup er derfor skabt ud fra de betingelser, at vi alle skal have mulighed for at lægge en god makeup – uden at vælte budgettet.

L'Oréal makeup har en bred og varieret farvepalette, så du med hjælp fra alle regnbuens farver kan sætte et unikt præg på dit udseende.

Den uundværlige mascara

Man skal kysse mange frøer, inden man finder den rette. L’Oréal har netop den, der bliver din nye yndlingsmascara – uanset om dit behov er længere, mere fyldige eller vandfaste vipper. L’Oréal har simpelthen udviklet en masse forskellige varianter, så du både kan få markerede, definerede øjne, der giver dig kant – eller et mere afdæmpet, blødt og naturligt look. Holdbarheden er i højsædet – så du slipper for pandaøjne sidst på aftenen.

Sikr fundamentet med L’Oréal foundations

L’Oréals foundations er det perfekte valg, hvis målet er en foundation, der giver jævne overgange og blender godt ind i huden – og som passer til din hudtype og din ønskede type dækning.

Få en perfekt, naturlig finish – og masser af fugt til huden. Gå på opdagelse i de forskellige nuancer og sikr dig den helt rette base for din hud.

Pas på din hud – både nat og dag – med L’Oréal ansigtscremer

L’Oréals ansigtscremer giver dit ansigt den fugtighed, det har brug for. Cremerne indeholder strategisk udvalgte aktive ingredienser, der i samspil skaber den sunde hud med masser af liv og glød.

Du kan bekæmpe alderens tyngende effekt på huden og bibeholde en ung, fyldig hud – og sikre dig en god hudplejerutine med vores store udvalg af dag- og natcremer.

Få L’Oréal dagcreme til enhver type hud

At få en glødende, fyldig hud, der strutter af sundhed. Det er L’oréals ultimative ambition med deres dagcremer, og det må man sige, at de har lykkedes med.

Hos Normal har vi et stort udvalg af dagcremer, der dækker ethvert behov – uanset om din hud har brug for et stort boost, eller du bare har brug for en ”sikker” fugtighedscreme, der kan bringe dig godt igennem hverdagen.

Få L’Oréal natcreme – sovende hud-restitution

Når du sover, restituerer du. Din hjerne bearbejder dagens indtryk og oplevelser, og din krop gør sig klar til den kommende dag,

Det samme gør din hud. Derfor er det vigtigt at give den så gode vilkår som muligt – og det gør du med den rette natcreme. L’oréals natcremer tilfører fugt og næring, imens du sover, så du er sikret en blød og dejlig hud dagen efter.

L’Oréal hårfarve – en vaskeægte klassiker

Alle kan få lyst til et nyt look en gang imellem. En nem måde at opnå dette på er gennem en god kvalitets-hårfarvning. Der findes masser af produkter til at klare opgaven, men få gør deres job bedre end L'Oréal. L'Oréal hårfarve får det smukke frem i al slags hår – og det er uanset om du går efter et klassisk look eller et mere seriøst statement L’Oréal har nemlig både toningsfarver, semi-permanente samt permanente farver til at dække de eventuelle grå hår, der kunne trænge sig på.

L’Oréal Colorista – frihed og fede farver

Da L’Oréal først meldte sig på banen med Colorista sortimentet, var hypen til at tage og føle på. Nu var der endelig en serie, der gav fuldstændig frihed til at afsøge og afprøve nye looks – uden at skulle gå på kompromis med fremgangsmåden. Colorista åbner op for et unikt farveunivers, hvor både sprays, washouts og afblegning giver dig mulighed for at udtrykke lige netop din personlighed.

L’Oréal shampoo og hårpleje

L’Oréal har længe været et af verdens foretrukne brands til shampoo og hårpleje, og det skyldes ikke mindst, at de har dedikeret en hel serie til det – nemlig Elvital.

Du kan faktisk klikke dig ind og gå på opdagelse blandt de lækre Elvital produkter på denne side.

L’Oréal Men Expert

Engang var det utænkeligt, at mænd skulle bruge skønhedsprodukter, men i dag er det fuldstændig normalt – og det skyldes ikke mindst det store udvalg, mændene nu har at vælge imellem.

Især fra sortimenter som L’Oréal Men Expert.

Pleje til ansigt og hår

L’Oréal Paris har udviklet hudplejeprodukter, der passer perfekt til mænds ofte ru og hårdføre hud, der typisk har godt af en masse fugt og energi. Især den, for nogle mænd, daglige barbering kan tage hårdt på hudens naturlige forsvar, og her er det ekstremt vigtigt med f.eks. en god fugtighedscreme – der kan give huden den næring, den har brug for. Derudover har L’Oréal selvfølgelig shampoo, deo og bodywash, der er særligt udviklet til mænd. Med et navn som Men Expert er der noget at leve at op til – og det tør vi godt sige, at L’Oréal gør!

Vil du se hele vores udvalg af L'Oréal? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig