Kinder Chokolade – se vores udvalg af chokolade fra Kinder

Kinder Chokolade er, helt fra brandets begyndelse, blevet fremstillet af velsmagende kvalitetsingredienser. Og denne helt unikke opskrift har i mere end 50 år været grundlaget for Kinder Chokoladens genkendelige smag.

Kinder Chokolade er kendt af de fleste, og historien om Kinder starter da også helt tilbage i 1968 i den lille by Alba i Italien. Det var her idéen til det Kinder, vi kender i dag, blev født.

Michele Ferrero voksede op som søn af en chocolatier, og hans drøm var at skabe verdensklasse chokolade til børn og barnlige sjæle. Ud fra den idé stammer dét, der blev til det verdenskendte chokoladebrand Kinder Chocolate - en velsmagende snack fremstillet efter klassiske familieværdier.

Kinder Chokolade – til børn (og voksne) i alle aldre

Den helt klassiske Kinder Chokolade vil for altid være i chokoladeelskerens hjerte, men i Kinders mere end 50 års levetid er der løbende kommet en række nye produkter til. Når børn bliver ældre, ændrer både smag og interesser sig – og derfor har Kinder sørget for at tilpasse det oprindelige produkt til forskellige variationer af den klassiske chokolade. Kinder udvikler løbende nye spændende produkter, tilpasset forskellige aldersgrupper, men grundlaget forbliver det samme: Den velkendte søde, friske mælkechokolade som vi bedst kender den.

Gennem årene er der skabt en række unikke varianter – bl.a.

  • Kinder Bueno
  • Kinderæg
  • Kinder Cards
  • Kinder Maxi
  • Kinder Joy
  • Kinder Schoko-Bons

Og mange, mange flere.

 

Kinder chokolade til de særlige begivenheder

I NORMAL fornyer og opdaterer vi jævnligt vores udvalg af Kinder Chokolade, som også tilpasses efter sæson. Det gør vi, så du kan skrue helt op for hyggen, når din yndlingshøjtid falder på!

Den klassiske Kinder julekalender

Chokoladejulekalendere er – og vil nok altid være – en helt essentiel del af hyggen op til jul. Og lad os bare være taknemmelige for det – for det er da den fineste lille tradition.

Når det nu endelig skal være, er det da også lige dét federe at have en kalender fra ens yndlingsmærke af chokolade – i stedt for den sædvanlige, måske lidt kedelige, model. Derfor har Kinder sørget for, at du også kan få din yndlingschokolade som julekalender. Det er 24 låger fyldt med ubetinget glæde og forventningsfuldhed – og selvfølgelig en ekstra stor overraskelse, når juleaftensdag melder sin ankomst…

Eventyrlige Kinder påskeæg

Smagen af Kinder chokolade – kombineret med det overraskelseselement, som Kinder er blevet så kendt for. Ja, et lækkert Kinder påskeæg er selvfølgelig oplagt, når påskeharen er på spil i haven. Kinder har altid både små og store varianter af deres klassiske Kinderæg, når påsken melder sin ankomst. De store æg har selvfølgelig mere chokolade – men også en ekstra stor overraskelse…

Find butik

.. i nærheden af dig