Følg os hvis du gider

Brandhistorie

IVY AÏA er en ny serie af allergicertificeret, luksuriøs skønhedspleje til dig, der stiller krav til din personlige pleje - og som har høje forventninger til forholdet mellem kvalitet og forkælelse. Den elegante plejeserie IVY AÏA er nemlig udviklet og fremstillet i Danmark af farmaceuter, så du får de bedste og reneste produkter i luksusklassen - uden at betale luksuspriser for dem.

  • Uden parabener
  • Uden farvestoffer
  • Parfumefri
  • Allergi Certified
  • Udviklet af danske farmaceuter

Følg med på IVY AÏA´s egen Instagram profil: https://www.instagram.com/ivy_aia/

Allergy Certified

AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved, at toksikologer har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering. AllergyCertified arbejder for at certificere produkter over hele verden, så forbrugeren kan vælge hudvenligt uanset hvor på kloden, de befinder sig. Når du ser AllergyCertified-logoet på et produkt, kan du være sikker på, at der er mindst mulig risiko for allergi.

Produkterne

IVY AÏA Cleansing mousse with Vitamin B3

Blid ansigtsrens som samtidig renser effektivt og i dybden. Den efterlader din hud ren, fugtet og lækker. Den er velegnet til alle hudtyper og indeholder vitamin B3, også kaldet niacinamide, som virker anti-inflammatorisk og dulmer rødme, akne og kan hæmme pigmentforandringer. Vitamin B3 forbedrer hudens barrierefunktion og elasticitet.

Masséres ind i huden med små cirkulære bevægelser og skylles af med lunkent vand.

IVY AÏA- Cleansing mousse with Vitamin B3 er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

150 ml, udsalgspris 49,-

IVY AÏA Skintonic with Hyaluronic Acid

Blødgørende og exfolierende skintonic, der fjerner de døde hudceller og giver en blødere hud. Forbedrer huden, så̊ den lettere kan tage imod fugt og får din hud til at fremstå̊ mere strålende. Den er velegnet til normal/kombineret hud og indeholder hyaluronsyre, som er en fugtgivende ingrediens, der binder store mængder vand, hvilket giver huden et fast udseende. Hyaluronsyre genopretter hurtigt den tabte fugt og øger hudens evne til at binde vand.

Brug en vatrondel, og stryg over ansigtet og halsen to gange dagligt.

IVY AÏA Skintonic with Hyaluronic Acid er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

100 ml, udsalgspris 49,- kr.

IVY AÏA Face cream with ProVitamin B5

En beskyttende og fugtbevarende ansigtscreme, som virker regenererende, beroligende og giver intens fugt. Cremen har en lækker konsistens og trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og velplejet. Den er velegnet til normal/kombineret hud og indeholder ProVitamin B5, som i huden omdannes til B5 vitamin. ProVitamin B5 har beroligende og lindrende egenskaber og tilfører huden fugt. Påføres ren hud morgen og aften.

100 ml, udsalgspris 49,- kr.

IVY AÏA Face Mist

En fugtgivende og plejende face mist med Maris Aqua, Jojoba og mælkesyre. Den balancer, fugter, forbedre hudens struktur og opfrisker. Kan bruges ovenpå makeup for at fixsere eller i løbet af dagen for at friske huden op. Den kan også bruges i stedet for en tonic for at forberede huden inden dag eller natcreme påføres.

IVY AÏA Face Mist er allergicertificeret, vegansk og uden parfume.  

120ml, udsalgspris 49,- kr. 

IVY AÏA Moisture face cream

En plejende og fugtgivende ansigtscreme til tør hud. Fugter og bevarer hudens optimale fugtbalance. Kan også bruges af dig, der har normal hud i vintermånederne, men hvor huden har brug for ekstra pleje og fugt. Påføres ren hud morgen og aften.

IVY AÏA Moisture face cream er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

100 ml, udsalgspris 49,- kr.

IVY AÏA Hydrating body cream

En hurtig absorberende body cream, der efterlader huden silkeblød og fugtmættet hele dagen – uden at fedte. Allerede efter første påføring vil du føle, at din hud bliver næret og fugtet igennem.

Selv den tørreste hud får nyt liv igen. Cremen er drøj i brug og særdeles velegnet til tør hud. Påføres efter behov.

IVY AÏA Hydrating body cream er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

250 ml, udsalgspris 49,- kr.

IVY AÏA Micellar cleansing water

En 3-1 makeupfjerner til ansigt og øjne som renser, toner og fugter. Fjerner skånsomt og effektivt snavs og makeup, beroliger irriteret hud og giver en frisk og ren fornemmelse. Velegnet til alle hudtyper, også meget sensitiv hud. Anvendes morgen og aften på en vatrondel.

IVY AÏA Micellar cleansing water er Allergy Certified, fri for parfume, parabener og farvestoffer. Made in Denmark. Udviklet af farmaceuter.

200 ml, udsalgspris 49,- kr.

IVY AÏA Self Tanning Drops

Self Tanning Drops, der giver en naturlig glød. Tilføj 2-4 dråber i din foretrukne IVY AïA Face Cream eller Body Lotion. Bland det i dine håndflader og påfør i ansigtet og vask hænderne grundigt efterfølgende. Hvis du ønsker at tage makeup på efter, så lad det tørre i 5 minutter inden. Den solbrune glød vil gradvist blive opbygget og vil holde i 3-4 dage. Jo flere dråber, desto dybere en glød. IVY AÏA Self Tanning Drops kan bruges hver dag eller når du finder det nødvendigt. 

IVY AÏA Self Tanning Drops skal blandes med Face Cream eller Body Lotion og må ikke anvendes alene. Anvend desuden heller ikke på ødelagt, irriteret eller følsom hud. Produktet indeholder ikke solcreme og beskytter ikke mod solskoldning. 

30 ml, udsalgspris 69,- kr.

Vil du se hele vores udvalg af IVY AIA? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig

IVY AÏA

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK