Heinz – bredt udvalg af Heinz ketchup, chili- og barbecuesauce.

”Heinz tomatketchup”. Hvor mange gange har man ikke hørt lige præcis de to ord efter hinanden på dansk TV? Heinz er et ikonisk mærke verden over, og det blev faktisk stiftet allerede i 1869 af Henry John Heinz. Mærket har vokset stabilt lige siden, og det bliver i dag markedsført i mere end 200 lande og territorier. I USA har Heinz ketchup en markedsandel på over 50%, hvilket må siges at være ekstremt imponerende i et så stort land som USA. Heinz har over 32.000 ansatte, der alle kæmper hver eneste dag for at vedligeholde dette enorme mærke og institution.

Den verdensberømte Heinz ketchup

Heinz’ ketchup har en enorm global markedsandel, og det er intet tilfælde. Man kan altid genkende smagen af Heinz, der er resultatet af en kompliceret formel, som er blevet udviklet igennem utallige år. Du kan selvfølgelig også få Heinz ketchup hos din lokale Normal butik, og du kan tilmed få den til en fast, lav Normal pris. Vi er store fans af Heinz og deres klassiske og velsmagende ketchup, og vi mener, at alle danskere bør have mulig for at købe Heinz. Kig forbi – vi håber på at se dig!

Skiftende udvalg af Heinz saucer hos Normal

Heinz’ ketchup er dog ikke det eneste, som vi har haft på hylderne fra det ikoniske mærke. Vi har nemlig også haft flere af deres lækre saucer i vores butikker, blandt andet deres chilisauce og barbecuesauce. Disse saucer er dog kampagnevarer, så det er ikke altid, at du kan finde dem hos Normal. Vi lover dog, at vi engang imellem vil have andre varer fra Heinz end ’blot’ deres ketchup – og vi vil gøre alt for, at du får det af vide!

Heinz er en del af vores brede fødevaresortiment - læs mere om hvilke fødevarer du ellers kan få i NORMAL her.

Find butik

.. i nærheden af dig