Head and Shoulders - find billig Head and Shoulders shampoo hos Normal

Head and Shoulders blev etableret i 1961 og opnåede lynhurtigt enorm popularitet inden for hair care. Head and Shoulders blev hurtigt et af verdens absolut største shampoo brands, og i 1982 havde det således både det største budget til reklamer men også det største antal salg af alle shampoo brands. Og det er bestemt ikke tilfældigt. Head and Shoulders skulle, ligesom alle andre nystartede mærker, begynde fra bunden og havde en hård kamp med at skulle bevise sig selv over for nye kunder. Den opgave klarede de dog til UG med deres fantastiske shampoo, og kunder har altså holdt ved til den dag i dag. Kom på besøg i NORMAL og se vores store udvalg af Head and Shoulders produkter.

Head and Shoulders shampoo – industrileder og innovator

Da den første Head and Shoulders shampoo så dagens lys I 1961, var det den første shampoo til at udnytte den aktive ingrediens, ZPT. ZPT er det stof, der eliminerer skæl, og Head and Shoulders grundlagde dermed vejen for en lang række kommende shampoo’er, der også kunne se nytten ved dette eminente stof. Siden da har Head and Shoulders ikke set sig tilbage, og de leder stadig shampooindustrien i den rigtige retning – fremad og mod bedre produkter.

Head and Shoulders skælshampoo

Som nævnt tidligere, er Head and Shoulders især berømte for at introducere ZPT som et led i at bekæmpe skæl. Deres skælshampoo er den dag i dag også et af deres absolut varemærker og mest solgte produkter. Head and Shoulders skælshampoo er en af de allerbedste muligheder på markedet, og hos NORMAL tilbyder vi den billigt. Kom på besøg hos NORMAL og få syn for sagen – vi glæder os til at se dig!

Vil du se hele vores udvalg af Head and Shoulders? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

 

Find butik

.. i nærheden af dig