Layout01_1440x540px_topbanner.jpg

GREEN n NORDIC

Superfood til din hud

Det helt nye danske brand, GREEN n NORDIC, introducerer højeste kvalitet indenfor luksuriøs anti-ageing hudpleje – og er samtidig i en prisklasse, hvor alle kan være med. Hvert produkt er spækket med ekstrakt fra grønkål, der kommer fra det nordlige Jylland, og er boostet med økologiske ingredienser, der er certificerede i overensstemmelse med samtlige standarder indenfor økologisk hudpleje og kosmetik.

Selve hjertet i alle produkterne er den unikke økologiske grønkål. Hvert produkt er fyldt med virksomme fordele – det er intet mindre end en sand superingrediens. Rig på antioxidanter, og hjælper samtidig med at bekæmpe de frie radikaler – og dermed beskytter denne superfoodingrediens mod alderstegn. Den er også rig på vitamin A, C og K – og sammen sørger disse tre for, at huden genvinder sin glød indefra. Grønkål er et fantastisk naturligt renseprodukt, der effektivt renser, detoxer og virker svalende på irriteret hud og sensitive hudtyper. Serien består af renseprodukter, dagcremer, en mineral lermaske samt håndcreme sikrer dig en smuk, fugtmættet og strålende hud!

 

GNN_to_modul_2.jpg
Kale_is_king.png

Fra plante til flaske

GREEN n NORDIC superingrediensen, grønkål, vokser langs det nordligste Jylland, og de grønne vidundere dyrkes naturligt efter helt traditionelle landbrugsmetoder. Når de er høstet, bundtes de, og køres til et helt særligt speciallaboratorium, hvor de grønne blade frysetørres og omdannes til det økologiske ekstrakt, som så bruges i hvert produkt i denne fantastiske, hudplejeserie. Den virksomme serie tilbyder produkter og løsninger til de fleste hudtyper. 

Følg med på GREEN n NORDICs egen Instagram profil: https://www.instagram.com/greennnordic/

Produkterne

Vil du se hele vores udvalg af GREEN n NORDIC? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK