Gillette barberblade - bredt udvalg af Gillette Fusion og Venus

NORMAL er helt vilde med Gillette! Det kan vi lige så godt slå fast med det samme – og hvis vi endelig skulle, ville vi have mere end svært ved at finde barberblade, der er på et højere, eller endda samme, niveau som Gillette. Gillette barberblade holder en ekstremt høj standard, og det er sådan set lige meget, om det er på mande- eller kvindesiden. Alle deres produkter har været igennem utallige kvalitetstests, og det har altså ført til, at deres produkter er helt oppe i verdenstoppen. Foretrækker du en sikker og behagelig barbering, kan du roligt investere i barberblade fra Gillette – så kom til NORMAL og se vores store udvalg af billige Gillette barberblade.

Billige Gillette barberblade

En stor mærkevare som Gillette kan hurtigt blive associeret med høje priser, og hos NORMAL synes vi, at det er ret ærgerligt. For enhver af vores kunder fortjener den bedst mulige barbering, og for at det kan lykkes, kræver det altså bare, at man har de bedst mulige produkter til rådighed. Derfor har NORMAL inkluderet billige Gillette barberblade i vores sortiment. Du behøver altså ikke hæve børneopsparingen, lønkontoen eller pensionen for at få råd til Gillette barberblade hos os. Vi har dem nemlig til rådighed til den klassiske, lave NORMAL pris. Vi glæder os til at få besøg af dig i din lokale NORMAL butik! Du er naturligvis velkommen til at spørge os til råds angående vores Gillette barberblade. Vores udvalg er nemlig så stort, at der bør være et barberblad til enhver lejlighed og præference.

Til mændene: Gillette Fusion

Et af Gillettes mest populære undermærker er deres variant ”Gillette Fusion”. Gillette Fusion er skabt via en speciel teknologi, der sørger for en ekstra behagelig og blød barbering. Gillette Fusion er skabt med henblik på at gøre vilkårene for vores hud bedst mulige – især sart hud har godt af at benytte sig af Gillette Fusion, da Fusion teknologien sørger for en ekstra hensynsfuld barbering. NORMAL er for længst overbeviste – vi er vilde med Gillette Fusion, og derfor har vi naturligvis inkluderet dem i vores sortiment af barberblade. Vi har også den lidt mere udviklede Gillette Fusion Proglide, der bygger videre på den fremragende Fusion teknologi og sørger for en endnu nemmere barbering. Kom ind til NORMAL og lad dig inspirere af vores udvalg – vi håber, at du har lyst til at prøve vores Gillette Fusion barberblade. For langt de fleste er første gang ikke sidste gang…

Kvindernes foretrukne – Gillette Venus

Til kvinder er Gillette Venus helt klart et af de absolut foretrukne valg – og man forstår det godt. Gillette Venus barberblade er udviklet med henblik på at gøre selve barberingsprocessen for kvinder, der ofte kan være lang og trættende, til noget positivt. Derfor har man brugt ekstremt lang tid på kvalitetsudvikling, og det kan bestemt ses i dette fantastiske produkt. Gillette Venus er en avanceret teknologi, der tager skridtet videre fra standard barberblade. Den er udviklet specielt med henblik på at efterlade huden blød og velplejet efter overstået barbering. Barbering skal ikke være en træls pligt, det skal være noget afslappende og lækkert, man gør for sin krop. Det er den klare filosofi bag Gillette Venus, og vi har derfor inkluderet barberblade af denne variant i vores sortiment.

Vi har også Gillette gel og Mach 3 barberblade

En god barbering er kun god, hvis man har forberedt huden ordentligt. Et godt barberblad tager kun processen en vis længde, men barberskummen skal også være helt i top. Det er Gillette naturligvis klar over, og derfor har de lagt en masse tid og energi i deres barberskum. Derfor har vi Gillette gel i vores udvalg. Det har været en lang udvælgelsesproces, men vi er kommet frem til, at Gillette gel må være en af markedets allerstærkeste. Derfor kan du komme på besøg hos din lokale NORMAL butik og finde Gillette gel på hylderne. Vi har allerede nævnt nogle af Gillettes bedste muligheder inden for barberblade, Fusion og Venus, men vi har selvfølgelig også Mach 3 som en del af vores sortiment. De fleste genkender navnet Mach 3, og det er ingen tilfældighed. Mach 3 har været en af de absolutte topfavoritter inden for barberblade de seneste mange år, og du kan nu få dem billigt hos NORMAL.

Vil du se hele vores udvalg af Gillette? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig